Ana SayfaDizilerMasterChef 17. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 2. Eleme...

İlgili Postlar

MasterChef 17. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, 17. haftanın ikinci dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Kore mutfağından yemeklerin yapıldığı dokunulmazlık oyununda yarışmacılar ikişerli olarak birbirlerine bağlı bir şekilde yemek yaptı. MasterChef 17. hafta 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 2. eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 17. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 1. Eleme…

MasterChef 17. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye 2021’in 17. hafta 2. dokunulmazlık oyunu için takımlar mutfaktaki yerlerini aldı. Şefler, takımlara Kore mutfağından yemekler yapacaklarını söyledikten sonra bu yemekleri ikişerli olarak birbirlerine bağlı bir şekilde yapacaklarını açıkladı.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Dokunulmazlık oyununda verilen süre başladı ve aynı takımlar ikişer yarışmacı birbirlerine bağlanıp yemeklerini yapmaya başladı. Sürenin bitiminde şefler yemeklerin değerlendirmesini yapıp, kazanan takımı açıkladı. Daha sonra ikişerli diğer gurup mutfağa indi ve verilen yemeği yapmaya başladılar.

Verilen sürenin sonunda en başarılı yemekleri yapan takım belli oldu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu da Kırmızı takım kazandı. Mavi takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa geçti.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Bireysel dokunulmazlık oyununda zaten bir yarışmacısı eleme potasında olan mavi takımdan üç kişi yarıştı. Verilen süre içinde Araz, yemeğini yetiştiremedi. Şefler, Araz’ı bu konuda uyardı ve bir daha yetiştirememesini kabul etmeyeceklerini söylediler.

Şefler, yemeklerin tadımlarını yaptı ve en başarılı yemeği yapan yarışmacı Hasan oldu. Araz ile Burcu arasında oylama yapıldı.

Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

Mavi takım, Araz ile Burcu arasında oylama yaptı. Oylama sırasında Mert, Burcu’nun Dilara ile olan gerginliğinin takımlara yansıdığını söyleyince yine ortam gerildi. En çok oyu alan yarışmacı Araz oldu. Araz, 17. haftanın ikinci eleme adayı oldu. Mavi takımdan Mert ve Araz, eleme potasına düşmüş oldu.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef haftanın 3. dokunulmazlık oyununu oynamak üzere Düzce’ye gidiyor. Düzce’nin sevilen yemeklerini yapacak olan takımlar yemekleri misafirlerin beğenisine sunulacak. Haftanın son dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak? Eğer yine kırmızı takım kazanırsa mavi takım bir yarışmacı hariç hepsi eleme potasına düşecek.

MasterChef 17. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler