Ana SayfaDizilerMasterChef 17. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 1. Eleme...

İlgili Postlar

MasterChef 17. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 1. Eleme Adayı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, 17. haftasının ilk dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Şefler, dokunulmazlık oyunu öncesi kırmızı takımın kazandığı avantajı açıkladı. Düello şeklinde yapılan dokunulmazlık oyununda yarışmacılar en iyi yemeği yapabilmek için var güçleriyle mücadele etti. MasterChef 17. hafta 1. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 1. eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 17. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

MasterChef 17. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye 2021’in 17. haftasının ilk dokunulmazlık oyunu başlamadan önce şefler, dokunulmazlık oyununun düello şeklinde yapılacağını ve kırmızı takımın kazandığı avantajı açıkladı. Kura ile belirlenecek düelloda kırmızı takım yarışmacılarını istediği sıraya koyabileceği açıklandı.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda yarışmacılar düello şeklinde yarışacağını öğrendi. Konsept ise yaratıcılıktı. Yarışmacılara ikişer ürün verildi ve o ürünlerden yaratıcı tatlılar yapılması istendi. Kırmızı takım kaptanı Eren, avantajını kullanıp yarışmacılarını istediği sıraya koydu. Sergen’i üç numaralı düelloya koydu.

Şefler, verilen iki ürünle tatlı yapmaları için yarışmacılara tam 40 dakika süre verdi. Yarışmacılar verilen süre içinde en iyi yaratıcı tatlı yapmak için büyük mücadele verdi. Verilen sürenin sonunda şefler, yemeklerin tadımlarını yaptı ve kırmızı takım 4’e 0 dokunulmazlık oyununun galibi oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi takım 4 yemeğinin de geçemediği dokunulmazlık oyunu sonrası bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa girdi. Şefler, yarışmacılara Moringa bitkisi tanıtıp o bitkiyi kullanarak yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Verilen süre ise 40 dakika oldu. Bu süre içinde mavi takım yaratıcı yemekler yapmak için mücadele etti.

Verilen sürenin bitiminde, şefler yemeklerin tadımlarını yaptı ve en başarılı tabağı yapan yarışmacıyı açıkladı. Moringa bitkisini kullanarak en iyi yemeği yapan yarışmacı Araz oldu. Araz, ilk kez bireysel dokunulmazlık kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

Haftanın 1. Eleme Adayı Kim Oldu?

Mavi takım ilk eleme adayını belirlemek üzere oylarını kullandı. Kimse kaptan Burcu’ya oy kullanmadı En çok oyu alan yarışmacı Mert oldu. Mert MasterChef’in 17. haftasının ilk eleme adayı oldu.

MasterChef 16. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler