Ana SayfaDizilerMasterChef 16. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 16. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, eleme bölümüyle ekrana geldi. MasterChef’in eleme gecesinde Eren, Mert ve Görkem yarıştı. İki turdan oluşan eleme gecesinde şefler, yarışmacıların yemeklerine puan verdi. İkinci turun sonunda en az puanı alan yarışmacı MasterChef’e veda etti. MasterChef 16. haftanın elenen yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 16. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 3. Eleme…

MasterChef 16. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef Türkiye 2021’in son bölümünde eleme gecesi heyecanı yaşandı. Bu haftadan sonra artık eleme geceleri iki turdan oluşacak ve şeflerin verdiği puanlar sonucunda elenen yarışmacı belli olacak. Şefler ilk turda yarışmacılardan yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. İkinci turda ise Mehmet şefin imza tabağı yapılması istendi.

BİRİNCİ ELEME TURU!

İlk eleme turunda kutular açıldı ve içinden sarımsak çıktı. Şefler, üç eleme adayına sarımsak ürününü kullanarak yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Üç yarışmacı, en iyi yaratıcı yemeği yapmak için var güçleriyle mücadele etti.

Verilen sürenin bitiminde şefler yemeklerin tadımını yapıp yarışmacılara puanlarını verdi. İlk turun en çok oy alan yarışmacısı Mert oldu. İkinci Eren, üçüncüsü ise Görkem oldu.

İKİNCİ ELEME TURU!

İkinci eleme turunda Mehmet şef kendi özel yemeğini yarışmacılara tanıttı. Farklı bir teknikle yapılan Kıyı isimli yemeği tanıttıktan sonra yarışmacılardan, o yemeğe en yakın yemeği yapmalarını istedi.

Üç yarışmacı da verilen süre içinde yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler tadımları yaptıktan sonra puanlarını açıkladı.

MASTERCHEF’E KİM VEDA ETTİ!

İkinci turda en çok puanı alan yarışmacı Eren oldu ve ilk sekize girmeye hak kazandı. İkinci en çok oyu alan yarışmacı ise Mert oldu. Mert’de yarışmaya devam etmeye hak kazandı. 16. haftanın elenen yarışmacısı en az oyu alan Görkem oldu.

MasterChef Türkiye 2021’in ilk elenen yarışmacısı olan ve yedeklerden tekrar yarışmaya girmeyi başaran Görkem, yarışmanın dokuzuncusu olarak MasterChef’e veda etti. Elendiği için üzgün olan Görkem, şeflerle ve arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra stüdyodan ayrıldı.

MasterChef 16. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 2. Eleme…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler