Ana SayfaDizilerYargı 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylin Büyük Bir Tuzağın İçine Düşüyor!

İlgili Postlar

Yargı 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylin Büyük Bir Tuzağın İçine Düşüyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Engin, fenalaşıp hastaneye kaldırılıyor. Ceylin, Seda’yı sıkıştırıp onun yüzünden yeğeninin ölümle pençeleştiğini söylüyor. Merdan’da Seda’yı kızıyla tehdit ediyor. Engin’in zehirlendiği ortaya çıkıyor. Ceylin, onun kaçacağını anlayıp kaçacağı arabaya saklanıyor. Gözlerini açtığında, elinde bir tabanca ve yerde yatan birini görüyor. Ceylin, büyük bir tuzağın içine düşüyor.

Pazar Dizileri 2021

Ceylin Büyük Bir Tuzağın İçine Düşüyor!

Yargı 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Merdan, Seda’nın otel odasına adamlarıyla girip onun elinde oğlunu ve torunlarını tehdit eden ne kadar evrak ve görüntü varsa alıyor. Ceylin’de, Seda’nın oteline gidip onunla görüşmek istiyor. Onunla konuşurken Seda’ya Engin’in hastaneye kaldırıldığı haberi geliyor. Neva, Engin’le konuşmaya gittiğinde daha onunla görüşemeden Engin’in hastaneye kaldırıldığını görüyor.

YARGI 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ceylin, hastaneye geldiklerinde Seda’yı yeğeninin yanına götürüp onların yüzünden yeğeninin ölüm kalım savaşı verdiğini söylüyor. Seda, üzülerek yaptıklarının bu sonuçları doğuracağını bilmediğini söylüyor. Engin’in kanında zehir çıkıyor. Zehir’in de okuduğu Şahver Yengi’nin kitabından vücuduna geçtiği anlaşılıyor.

Engin’i zehirleyen kitap, Seda’nın kitabı çıkıyor. Pars, Seda’yı sorguya alıyor. Ilgaz, Ceylin’i o akşam yemeğe götürüyor. İkili çok güzel bir akşam geçiriyor. Ceylin, yemekten sonra ofisine gitmek istiyor. Ilgaz’dan, yanında kalmasını istiyor. Ilgaz, sabaha kadar Ceylin’in yanında yatıyor.

Metin, Zafer’in cesedinin babasının elinde olmadığını anlıyor. Merdan, Seda’nın karşısına geçip onu manevi kızıyla tehdit ediyor ve ailesinden uzak durmasını istiyor. Seda, Merdan’a söz veriyor. Engin, gözlerini açıyor ve babasını istiyor. Yekta, onu kendisinin zehirlemediğini ama şu saatten sonra onu kaçırabileceğini söylüyor.

Ertesi gün idrar tahlili vermek için tuvalete giden Engin ile Ceylin karşılaşıyor. Ceylin, onun çaldığı ıslıktan kaçacağını anlıyor. Hemen garaja inip Engin’in kaçacağı arabayı buluyor ve içine gizleniyor. Telefonu çekmediği için Ilgaz’a haber veremiyor. Sadece sesli mesaj gönderiyor.

Ilgaz ile Pars, konuşurken Engin’in kaçma planı yaptığını anlayıp hemen hastaneye polis ve jandarma gönderiyor. Onlar hastaneye ulaştığında Engin’in kaybolduğu anlaşılıyor. Yekta, hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi davranıyor. Ceylin, bir ormanlık arazide kafası kanlar içinde elinde bir silahla kendisine geliyor.

Neler olduğunu anlamaya çalışırken yanında yerde yatan birini görüyor. Engin’i biri öldürüp Ceylin’in üzerine mi atmak istiyor? Yerde yatan kişi Engin mi yoksa başka birisi mi?

Yargı 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin İle Ilgaz Engin’in Kaçacağını Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler