Ana SayfaDizilerElbet Bir Gün Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekrana Veda Etti!

İlgili Postlar

Elbet Bir Gün Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekrana Veda Etti!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Elbet Bir Gün, reyting kurbanı oldu. Elbet Bir Gün, final bölümüyle ekrana geldi. Dizinin final bölümünde; Cemil, Mevsim’e tokat atıyor. Mevsim’de evden kaçıyor. Kartlarının iptal edildiğini öğrenen Mevsim, Murat’ın yanına sığınıyor. Çok geçmeden Cemil kızını bulup eve getiriyor ve onu odaya kilitliyor. Amcası onu evden kaçırıyor. Mevsim, annesinin yanına gidip ona sarılıyor. Nesime, Cemil’i arayıp ona Feride diye, Sevilay’ın fotoğrafını gönderiyor. Elbet Bir Gün muhteşem bir final bölümüyle ekrana veda etti.

Pazar Dizileri 2021

Elbet Bir Gün Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekrana Veda Etti!

Nesime, Cemil’in adamlarını görünce Mevsim’i yanına alamıyor. Mevsim, bir kez daha annesi tarafından terk edilmenin acısını yaşıyor. Cemil, bunu Mevsim’in yüzüne vuruyor. Mevsim, babasına karşı gelince babası tarafından şiddet görüyor. Nesime, bir fırsatını bulup Mevsim’i arayıp babasının silahlı adamlarını görünce duramadıklarını, onu yıllarca aradığını isterse Dane’ye sormasını söylüyor.

ELBET BİR GÜN FİNAL BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mevsim, evden kaçıp otele yerleşmek istiyor. Ama otele gittiğinde tüm kartlarının bloke edildiğini öğreniyor. Beş parasız kalan Mevsim, Murat’ın yanına gidiyor ve bir kaç gün onda kalmak istediğini söylüyor. Murat da kabul edip onu evine götürüyor. Yavuz, Nesime’nin gerçekte kim olduğunu anlıyor.

Sevilay, Mehmet’i olur olmaz arıyor. Gizem, artık Sevilay ile Mehmet’in arasında bir şeyler olduğundan şüphelenmeye başlıyor. Tersaneye Mehmet’in yanına gidiyor. Orada Sevilay’ı görünce Mehmet’in kendisine yalan söylediğini anlıyor. Mevsim’in amcası İsmail’i Cemil’in elinden kaçırıyor ve eline para verip gitmesini söylüyor.

Sevilay, yine Gizem’le tesadüfen karşılaşmış gibi yapıp ondan evine temizletecek birilerine ihtiyacı olduğunu, bildiği birileri olup olmadığını söylüyor. Nesime, kendilerinin gelip evini temizleyeceğini söylüyor. Gizem’in hizmetçisiyle birlikte Sevlay’ın evine gidiyor.

Nesime, Sevilay’ın yatak odasında Mehmet’le onun fotoğrafını görüyor. Onların fotoğrafını çekiyor. Cemil’i arayıp teklifini kabul ettiğini, ona Feride’yi vereceğini ama önce kendisinden boşanacağını sonra da kızını ve hakkı olan miras payını kendilerine vermesini istiyor. Cemil, kabul ediyor.

Feride diye, Sevilay’ın peşine düşüyor. Mevsim, fırsatını bulup evden kaçıyor ve annesine kavuşuyor.

Elbet Bir Gün 6. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Mevsim Annesine Kavuşuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler