Ana SayfaDizilerYargı 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin İle Ilgaz Engin'in Kaçacağını Anlıyor!

İlgili Postlar

Yargı 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin İle Ilgaz Engin’in Kaçacağını Anlıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 13. yeni bölümüyle 12 aralık pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ceylin ile Ilgaz, birlikte bir akşam yemeği yer. Ilgaz, Ceylin’e karşı hislerini artık saklayamaz. Güzel akşamın ardından Ilgaz, Ceylin’i eve götürür. Ceylin, Ilgaz’a hep yanında olmasını istediğini söyler. Ilgaz, Ceylin’in yanına uzanıp uzun uzun onu seyreder. Yargı 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ceylin ile Ilgaz, son anda Engin’in kaçacağını anlıyor.

Pazar Dizileri 2021

Ceylin İle Ilgaz Engin’in Kaçacağını Anlıyor!

Yargı 13. bölüm 2. fragmanında; Yekta, Engin’i hapisten kaçırmak için bir plan yapıyor. Engin, hastaneye kaldırılıyor ve zehirlendiği öğreniliyor. Onu en son görmeye giden Seda’da, Engin’i zehirlemekle suçlanıyor. Yekta’nın Engin’in zehirlenmesinde aşırı tepki göstermesi dikkat çekiyor. Ceylin, Engin’in kaçmaya çalışacağını anlıyor. Aynı şekilde Ilgaz ile Pars’da, durumu anlayıp harekete geçiyor.

İşte Yargı 13. bölüm 2. fragmanı…

YARGI 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylin, Ilgaz’a aşık olduğunu ve onsuz olamadığını itiraf eder. Ilgaz, Ceylin’e cevap veremez. Ceylin, onun Neva ile barıştığını düşünmeye başlar. Ilgaz, öyle bir şey olmadığını şu an ona sarılmak ve öpmek istediğini ama ona itiraf edeceği şeyden sonra onun kendisiyle görüşmek istemeyebileceğini düşündüğünü söyler.

Ilgaz, babasının yıllar önce onun babasının hapiste suçsuz yere yatmasına neden olduğunu itiraf eder. Ceylin, bumu duyunca çılgına döner. Gidip Metin komisere onu şikayet edip suçunu çekmesini sağlayacağını, babasız geçirdiği yılların hesabını ondan soracağını söyler.

Defne, konuşulanları duyup Ceylin’e sarılır ve ondan babasını hapse göndermemesini ister. Ceylin, ertesi gün Metin’e onu Defne için affettiğini ve onun hakkında şikayette bulunmayacağını söyler. Ilgaz ile Ceylin, hastane davasına yoğunlaşır.

Kadının özellikle hastanelerden para koparmak için kızını hasta ettiğini ispatlarlar. Neva, yaptığı hatayla avukatlığı tehlikeye girer. Abisinden kendisini kurtarmasını ister. Pars, kız kardeşi için Yekta’dan yardım ister.

Engin, herkesi köşeye sıkıştırır. Çınar, yurt dışına kaçmak için dedesinin paralarını çalmaya kalkar. Ona yakalanınca da ona her şeyi itiraf etmek zorunda kalır. Parla, doping alıp yüzme yarışında altın madalya kazanır. Ancak, aldığı notla intihar eder.

Yekta, Seda’yla konuşmak için Laçin’i onun yanına gönderir. Laçin, Yekta’nın ona avukatlık şirketini devretmeyi teklif ettiğini söyler. Seda ise, bunu kabul etmez. Ceylan, Seda’nın Engin’in avukatı olduğunu öğrenir ve onun üzerine yürüyüp Engin’i serbest bırakırsa onu kendi elleriyle öldüreceğini söyler.

Ceylin, Parla’nın yanına hastaneye gider. Onun cebinden çıkan notu Ilgaz’a gösterir ve bunun Engin’in işi olduğunu söyler. Çok geçmeden Engin hapishaneden Ceylin’i arar ve ona, herkese karşı kendisinin tek olduğunu, ona ne yapması gerektiğini bildiğini söyler.

Ceylin, hemen oradan çıkar. Ilgaz, Ceylin’in ne yapacağını anlamaya çalışır. Şahver Yengi, bu davada canı yanan yanacak kim varsa, herkese kendisinin yazdığı kitabı gönderir. Engin, kitabı okurken bayılıp kalır.

Yargı 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ilgaz ile Ceylin Sevgili Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler