Ana SayfaDizilerMasterChef 16. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 3. Eleme...

İlgili Postlar

MasterChef 16. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 3. Eleme Adayı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, haftanın son dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Ekip bu hafta son dokunulmazlık oyununu Kilis’te oynadı. Mavi ve Kırmızı takım, yörenin yemeklerini yapıp misafirlerin beğenisine sundu. Oylar stüdyoda açıldı. MasterChef 16. hafta 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 16. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 2. Eleme…

MasterChef 16. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef bu hafta son dokunulmazlık oyunu için Kilis’e gitti. Kilis’in sevilen yemeklerinden oluşan bir menü hazırlandı ve takımlara verildi. Takımlar verilen süre içinde menüyü eksiksiz yapıp misafirlerin beğenisine sunmak için mücadele etti. Oyun sırasında Görkem ile Sergen arasında yine gergin anlar yaşandı.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Dokunulmazlık oyunu öncesi ekip Kilis’in gezilecek yerlerini gezip yöre hakkında bilgi aldı. Daha sonra şefler mavi ve kırmızı takıma yapacakları menüyü verdi. Her iki takımda büyük bir titizlikle menüyü en iyi şekilde yapmak için mücadele etti. Verilen sürenin bitiminde takımlar yemeklerini misafirlere sundu.

Misafirler yemeklerin tadımlarını yapıp, beğendikleri takımın yemeğine oylarını kullandı. Stüdyoda oylar açıldı. Mavi takımın daha çok oy aldı ve haftanın son dokunulmazlığını kazanmış oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa girdi. Zaten bir yarışmacısı eleme potasında olan takımda üç kişi yarıştı.

GÖRKEM’İN SÖZLERİ HASAN’I KIZDIRDI!

Dokunulmazlık oyunu öncesinde Görkem, sözleri ile takımını kızdırdı. Eleme adayı olan Görkem, “Bugün oynanan oyunu kimin kazanacağı önemli değil, hatta Kırmızı takım kazansın” dedi. Bu sözler üzerine Mavi takımda ilk olarak takım kaptanı Hasan tepki gösterdi. Hasan, Görkem’in bu düşüncesinde ciddi ise yemek vermeme hakkını kullanacağını söyledi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Bireysel dokunulmazlık oyununda Burcu, Mert ve Dilara yarıştı. Sıfır atık konseptiyle yarışan yarışmacılar en iyi yaratıcı yemek yapmak için mücadele etti. Verilen sürenin bitiminde tabaklar değerlendirildi ve Burcu bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

Haftanın 3. Eleme Adayı Kim Oldu?

Kırmızı takımda Eren zaten eleme potasında olduğu, Burcu da bireysel dokunulmazlık aldığı için iki yarışmacı arasında oylama yapıldı. Dilara ile Mert’in oyları eşit olunca, takım kaptanı olarak Mert’in seçim yapması istendi.

Mert, oyunu kendinden yana kullandı ve MasterChef 16. haftasının 3. son eleme adayı oldu. Böylece; Eren, Görkem ve Mert, haftanın eleme adayları olmuş oldu.

MasterChef 16. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler