Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 117. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hastanede Züleyha'nın Kalbi Duruyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 117. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hastanede Züleyha’nın Kalbi Duruyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 116. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mehmet, Abdulkadir’in Fikret’e kurduğu tuzağı öğrenip ondan Çukurova’yı terk etmesi karşılığında para teklif ediyor. Fikret, istemeye istemeye Betül ile nişanlanıyor. Mehmet, Züleyha’ya evlenme teklif ediyor. Züleyha da, kabul ediyor. Mehmet, kendisinin aslında Mehmet olmadığını itiraf ettiği sırada Vahap, Züleyha’yı başından vuruyor. Bir Zamanlar Çukurova 117. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Hastanede Züleyha’nın kalbi duruyor.

Perşembe Dizileri 2021

Hastanede Züleyha’nın Kalbi Duruyor!

Bir Zamanlar Çukurova 117. bölüm 1. fragmanında; Mehmet, Züleyha’yı yaralı bir şekilde hastaneye kaldırıyor. Haberi alan herkes hastaneye koşuyor. Fikret, Mehmet’e hangi sıfattan orada olduğunu soruyor. Mehmet’de, Züleyha’nın nişanlısı sıfatıyla orada olduğunu söylüyor. Züleyha’nın durumu ağırlaşıyor ve kalbi duruyor. Doktorlar Züleyha’yı tekrar hayata döndürmek için uğraşıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 117. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1469054362316115968

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 116. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mehmet, Abdulkadir’in dükkanına gittiğinde işçilerin konuşmalarından onun bir film çektiğini öğreniyor. Filmin yerini öğrenip alıyor ve gidip izliyor. Abdulkadir’in Fikret’e tuzak kurduğunu anlayan Mehmet, ondan bunun hesabını soruyor. Vahap, Mehmet’e silah çekiyor.

Abdulkadir, tüm olanları kardeşinin üzerine atıp Mehmet’e onu Çukurova’dan göndereceğini söylüyor. Vahap’tan gitmesini istiyor. Ama Vahap, gitmiyor ve gece Züleyha’nın evine giriyor. Mehmet, Abdulkadir’e para teklif edip ondan Çukurova’yı terk etmesini istiyor. Abdulkadir, daha fazla pay istese de bu teklifi kabul etmek zorunda kalıyor.

Fikret ile Betül’ün isteme töreni için tüm hazırlıklar yapılıyor. Ama Fikret gelmiyor. Çetin Fikret’i bir meyhanede içerken buluyor. Onu zorla da olsa konağa getiriyor. İsteme töreninde Şermin kızına nişan yapılmasını istiyor. Fikret, istemeye istemeye Betül ile nişanlanıyor. Nişanın olduğu gece Vahap konağa tekrar girip her yeri dağıtıyor.

Gaffur, sesleri duyup yukarı çıkıyor ve Vahap’la karşılaşıyor. Vahap, Gaffur’u bacağından bıçaklayıp kaçıyor. Ertesi gün Mehmet, Züleyha için bir hediye alıp onu yemeğe davet ediyor. Züleyha, Mehmet’in aldığı gerdanlığı takıp onunla buluşma yerine gidiyor. Mehmet, Züleyha’ya aldığı yüzüğü çıkarıp ona iki şey itiraf edeceğini söylüyor.

Önce onu çok sevdiğini ve evlenmek istediğini söylüyor. Züleyha, biraz düşündükten sonra onunla evlenmeyi kabul ettiğini söylüyor. Bu arada Vahap, onları nişan alıp bekliyor. Mehmet, ikinci itiraf edeceği şey ise aslında kendisinin Mehmet Kara olmadığını söylüyor. O sırada Vahap, Züleyha’yı alnından vuruyor. Züleyha, kanlar içinde yere yığılıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 116. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vahap Mehmet’i Vuruyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler