Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Sema'nın Annesi Olduğunu Öğrenecek...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Sema’nın Annesi Olduğunu Öğrenecek Mi?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 23. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sedat, Meliha’nın elinde görüntüleri olduğunu öğrenince tutuşmaya başlıyor. Gidip Cavit’ten yardım istiyor. Nalan, Hayri’den yardım isteyip o mezarı buluyor. Yazıların silindiğini görünce mezarın kime ait olduğunu öğrenmek için Hayri ona yardım ediyor. Nalan, annesinin karşısına geçip ona Sema İpekoğlu’nun kim olduğunu soruyor. Camdaki Kız 24. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan, Sema’nın annesi olduğunu öğrenecek mi?

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Sema’nın Annesi Olduğunu Öğrenecek Mi?

Camdaki Kız 24. bölüm 1. fragmanında; Feride, Nalan’ın Sema’nın kim olduğunu sorduğunda sinir krizi geçiriyor. Adil, Feride’ye artık Sema’nın kim olduğunu Nalan’a açıklamaları gerektiklerini söylüyor. Feride, kabul edip Sema’nın eşyalarının olduğu kutuyu Nalan’a veriyor. Nalan, kutuyu açıp Sema’nın fotoğraflarına bakıyor.

İşte Camdaki Kız 24. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nalan, babası ile Cana’nın buluştuğu yere gidip onlara kendisini beklemediklerini söylüyor. Adil, Cana’ya hakaret eden Nalan’a engel olmaya çalışırken bir avukat geliyor. Adil, kızına Cana’nın boşanma avukatı için kendisinden yardım istediğini onunla o yüzden buluştuklarını söylüyor. Nalan, babasına yinede bunu yaptığı için kızıyor.

Daha sonra Nalan arıyor. Önce Nalan annesine bir şey söylemiyor. Ama sonra gidip yanına babasının Cana’yla buluştuğunu, babasının ona boşanma avukatı ayarlamak için buluştuğunu söylüyor. Feride, evde büyük bir ziyafet sofrası hazırlayıp Cana’yı eve yemeğe davet ediyor.

Adil, Cana’yı karşısında görünce çok şaşırıyor. Feride, yalnız kaldıklarında Cana’yı tehdit edip kocasından ve kızından uzak durmasını istiyor. Sedat, Meliha’yı pazarlayan adamı arayıp buluşuyor. Onun kendisini elinde olduğunu söylediği görüntülerle tehdit ettiğini söylüyor.

Adam, Meliha’nın yanına gidip ona öyle bir görüntü olup olmadığını soruyor. O da, olmadığını söylüyor. Adam, elinde görüntüler varmış gibi Sedat’tan yüzlü bir para istiyor. Köşeye sıkışan Sedat, Cavit’in yanına gidip ondan yardım istiyor. Cavit, onu önce kovuyor. Ama bu işin içinde Muzo’nun da olduğunu öğrenince Sedat’ı dinliyor.

Nalan, o mezarın kime ait olduğunu bulmak için Hayri’den yardım istiyor. Hayri, mezar taşının üzerindeki ismin çizilmesine rağmen o mezarın Sema İpekoğlu’na ait olduğunu öğreniyor. Nalan, annesinin karşısına çıkıyor ve ona Sema İpekoğlu’nun kim olduğunu soruyor.

Camdaki Kız 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Hayatında Bazı Şeyleri Değiştirme…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler