Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülfem İle Davut Göçük Altında...

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülfem İle Davut Göçük Altında Kalıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Murtaza, Gülfem’e babasını Yusuf’un öldürdüğünü Davut’un da azmettirdiğini söylüyor. Yavuz, bir an evvel Behice ile evlenmek için acele ediyor. Behice, ablasının karşı çıkmasına rağmen Yavuz’la evlenmeyi kabul ediyor. Davut ile Gülfem, madeni kontrol etmek için aşağı iniyor. Ali, madenin değerini düşürmek için orayı patlatıyor. Gülfem ile Davut, göçük altında kalıyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Gülfem İle Davut Göçük Altında Kalıyor!

Kanunsuz Topraklar 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Murtaza, Gülfem’e babasını kimin öldürdüğünü bildiğini söylüyor. O sırada Yavuz, onun kendi adını vereceği için çok korkuyor. Murtaza, onun adını verirse parasını alamayacağını bildiği için Malik’i Yusuf’un öldürdüğünü, Davut’un da azmettirici olduğu yalanı söylüyor.

KANUNSUZ TOPRAKLAR 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gülfem ile Fikriye, Davut’un babalarını öldüreceğine inanmıyor. Yavuz, Murtaza’yla konuşup anlaştıktan sonra Malik beyin vasiyetini kızlarına okuyor. Akabinde kendisinin Behice ile evlenmek istediğini söylüyor. Gülfem, daha babalarını yeni toprağa verdiklerini bu evlilik için acele etmemesini söylüyor.

Behice ise, Yavuz’un evlenme teklifini kabul ediyor. Yavuz, evlilik işlemlerine başlıyor. Rafet’in ölümünden sonra yerine Göksel Yılmaz geliyor. Davut’u alıp bir mezarın başına götürüp silahı kafasına dayıyor. Daha sonra kendisini tanıtıp bundan sonra onun iş adamı olacağını, kardeşi Celal’inde madenciler lokalini işleteceğini, tüm bunlar olurken kendisi ne derse onu yapacağını söylüyor.

Ali’nin Fransızlarla anlaşma içinde olduğunu öğrenen Davut, bu durumu Göksel beye söylüyor. Bahar, Gülfem’le görüşüp ona ortaklık teklif ediyor. Gülfem, Bahar’ın teklifini kabul etmiyor. Yavuz, mahalleyi yıkıp oraya maden yapmaya karar veriyor. Ali, Yavuz’u yanına çağırıp orayı kendisinin işleteceğini söyleyip onu tehdit ediyor.

Mahalleli, Yavuz’un üzerine yürüyüp onu linç etmeye çalışıyor. Davut’un annesi onu mahallelinin elinden zor kurtarıyor. Yavuz’un ona para teklif etmesi geri tepiyor. Yavuz, yine mahallelinin eline düşüyor. Gülfem, Yavuz’un madende hiçbir önlem almadığını öğreniyor.

Madenin durumunu kontrol etmek için Gülfem ile Davut, madene iniyor. O sırada Ali, madenin değerini düşürmek için madenin patlamasını sağlıyor. Gülfem ile Davut, madende iken büyük bir patlama oluyor.

Kanunsuz Topraklar 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülfem İle Davut Patlamadan Sağ…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler