Ana SayfaDizilerAziz 7. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Fevziye Efnan'ı Bambaşka Biri Haline...

İlgili Postlar

Aziz 7. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Fevziye Efnan’ı Bambaşka Biri Haline Getiriyor!

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Aziz, 7. yeni bölümüyle 17 aralık cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aziz, Dilruba’nın Adem’le evlenmesiyle büyük bir üzüntü içine girer. Adem, Dilruba’ya mektupta yazanları anlatır. Dilruba, bu sırrı Aziz’in bilmesi gerektiğini düşünüp ona bir mektup yazar. O mektup Maksude’nin eline geçer. Mısır prensesi Fevziye, Pierre’in misafiri olarak şehre gelir. Aziz 7. bölüm 1. ön izlemesi yayınlandı. Fevziye, Efnan’ı bambaşka biri haline getiriyor.

Cuma Dizileri 2021

Fevziye Efnan’ı Bambaşka Biri Haline Getiriyor!

Aziz 7. bölüm 1. ön izlemesinde; Prenses Fevziye, Efnan’ı misafiri olarak yemekte yanında oturmasını istiyor. Pierre, Fevziye’ye bu fikrin iyi bir fikir olmadığını söylüyor. O sırada Efnan, bambaşka biri olarak aşağı iniyor. Pierre, Efnan’ı görünce gözlerine inanamıyor.

İşte Aziz 7. bölüm 1. ön izlemesi…

AZİZ 6. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Aliş, tutuklanıp hücreye atılır. Mustafa, suçu üstlenip oğlunu kurtarmak ister. Aziz, onlara sakin olmalarını eğer hakim Aliş’i serbest bırakmazsa kendisinin suçu üstleneceğini söyler. Adem, Aziz’in yanına gelip ona, hırsızlık yapıp adlarını kirlettiğini söyler. Dilruba’nın onu değil kendisinin hak ettiğini söyleyip gider.

Aziz, Dilruba ile buluşur ve onu hala çok sevdiğini, onun için azraile kafa tuttuğunu, Adem’le evlenmemesini ister. Dilruba, Aziz’e sarılıp onun kendisini unutup Efnan’ı sevdiğini düşünüp korktuğunu söyler. Efnan, onların konuşmalarını duyup Aziz’in yanından ayrılmayı düşünür.

Kenan ise, Aziz’in evindeki vazonun içindeki mektubun peşine düşer. Vazo kılıyor ve içindeki mektubu Efnan alıp evden ayrılır. Kenan, adamlarını Efnan’ın peşine takar. Efnan, Kenan’ın adamlarından kaçarken Pierre’in arabasının altında kalır. Pierre, Efnan’ı evine getirir.

Adem, Dilruba’nın karşısına çıkıp onun Aziz’le görüştüğünü bildiğini söyler. Dilruba, Adem’e onunla evlenmeyeceğini söyler. Adem, durumu babasına anlatır. Galip oğluna, o düğünün olacağını söyler. Gelin almaya gidildiğinde Dilruba, gelinliğini giymez. Galip, Dilruba ile konuşup onu oğluyla evlenmeye razı eder.

Bu arada Pierre, hakimi tehdit eder. Hakim, Aliş’i suçlu bulup onu Beyrut’taki ıslah evine gönderilmesine karar vermek zorunda kalır. O sırada Aziz, o depoya kendisinin girdiğini, malların yanıp yanmadığına baktığını, malların yanmış olduğunu gördüğünü söyler. Hakim, Aziz’i suçsuz bulur.

Aziz, doğruca Dilruba’nın evine gider. Dilruba, gelinlikle Adem’in kolunda evden çıkar. Daha sonra Aziz, düğüne gidip Dilruba’ya kendisiyle gelmesini ister. Oda, yapamayacağını söyler. Galip, Aziz’i düğünden kovar. Efnan’ın cebindeki mektup Pierre’nin eline geçer.

Aziz 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maksude Öğrendiği Gerçeği Aziz’e Söyleyecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler