Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülben Esat'ın Yanından Ayrılıp Eve...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülben Esat’ın Yanından Ayrılıp Eve Dönüyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 51. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Safiye, Naci’nin evlenme teklifine cevap vermiyor. Naci ise, onu sıkıştırıyor. Gülben, kliniğe gidip korkularıyla yüzleşiyor. Esat ile Gülben’in çok güzel bir düğünü oluyor. Düğün sonrası Naci, Safiye’yle dans ediyor. Safiye de ona evlenme teklifini kabul ettiğini söylüyor. Gülben, Esat’la evlerine gidiyor. Ama Gülben, o evde kalamıyor ve düğün gecesi Esat’ın yanından ayrılıp eve geri dönüyor.

Salı Dizileri 2021

Gülben Esat’ın Yanından Ayrılıp Eve Dönüyor!

Masumlar Apartmanı 52. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Gülben, Abidin’le konuştuktan sonra dışarı çıkıyor. Ama taksinin gittiğini görüp panik oluyor. Bir de telefonunu çamura düşürünce oturup ağlamaya başlıyor. Şennur, Gülben’in yardımına yetişiyor. Onu, arabaya bindiriyor. Gülben, bir yere daha uğrayacağını söyleyip annesinin mezarına gidiyor.

MASUMLAR APARTMANI 51. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Onun yüzünden yaşadıklarını bir bir anlatıp içini boşaltıyor. Şennur’un, kendisine yakın davranışı karşısında Gülben, onun koluna girmesine izin veriyor. Eve geldiğinde Safiye, Gülben’e yüzüğünü göstermeye çalışıyor. Ama Gülben, bir türlü ablasının yüzüğünü göremiyor.

En sonunda fark edip onun adına çok seviniyor. Ama henüz evlenme teklifini kabul etmediğini öğrenince ona tepki gösteriyor. Abidin, konuşmak için Han’ın yanına gidiyor. Ona, akıl hastası kız kardeşleri yüzünden yaşadıklarını yüzüne vuruyor. O evliliği onaylamadığını da yineliyor.

O sırada Esat geliyor. Babası Esat’a, Gülben’e acıdığı için evlenmek istediğini ima ediyor. Esat, babasını silip Gülben’le konuşmaya gidiyor. Hikmet, Esat’ı içeri buyur ediyor. Esat, bir an önce düğün yapmak istediğini söylüyor. Hemen hazırlıklar başlıyor. Gülben, kliniğe gidiyor ve doktor hanıma korkularından bahsediyor.

Düğünde, altına kaçırmaktan korkan Gülben, aslında annesinin nefretine bile muhtaç olduğu için bunu yaptığını anlıyor. Düğün günü geliyor. Esat’ın düğün şahidi olarak Selami Şahin geliyor. Gülben ile Esat’in nikahları kıyıldıktan sonra Selami Şahin’in şarkılarıyla dans ediyorlar.

Gülben, altına kaçırmadan düğünü bitiriyor. Esat ile birlikte evlerine gidiyor. Naci, herkes gittikten sonra Safiye’yi dansa kaldırıyor. İkili dans ettikten sonra Safiye, eldivenini çıkarıp Naci’ye cevabının evet olduğunu söylüyor. Ceylan, yurt dışına gitmek üzereyken Esat’ın ısrarıyla düğüne katılıyor.

Ama gitmekte kararlı olduğunu Han’a söylüyor. Esat ile Gülben, evlerine gidiyor. Gülben, huzursuzlanmaya başlıyor. Hemen banyo yapmak ve kendi odasında yatmak istiyor. Esat’dan da banyo yapmasını istiyor. Han, dışarı çıkmak için kapıyı açtığında karşısında Gülben’i görüyor. Gülben, Han’a sarılıp orada kalamadığını, ondan kendisini bırakmamasını istiyor.

Masumlar Apartmanı 51. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Gülben Safiye’yi Yüreklendiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler