Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 51. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Gülben Safiye'yi Yüreklendiriyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 51. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Gülben Safiye’yi Yüreklendiriyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 51. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Gülben, ailesiyle birlikte son kez aynı sofraya oturur. Neriman’ın aynı sofraya son kez oturduklarını hatırlatmasıyla Safiye, göz yaşlarını tutamaz. Safiye, Naci’nin yüzüğünü kabul eder. Düğünde Naci ile Safiye, dans eder. Gülben, ablasının nefretine bile muhtaç olmasının üzüntüsünü yaşar. Masumlar Apartmanı 51. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Gülben, Safiye’yi Naci’yle evlenme konusunda yüreklendiriyor.

Salı Dizileri 2021

Gülben Safiye’yi Yüreklendiriyor!

Masumlar Apartmanı 51. bölüm ön izlemesinde; Safiye, parmağındaki yüzüğü Gülben’in fark etmesini istiyor. Ama Gülben, çok sonradan fark ediyor. Gülben, ablasının Naci’nin evlenme teklifini kabul ettiği için sevinçten havalara uçuyor. Safiye ise, ona henüz cevap vermediğini söylüyor. Bunun üzerine Gülben, ablasını yüreklendirmek için ona tepki gösteriyor.

İşte Masumlar Apartmanı 51. bölüm ön izlemesi…

MASUMLAR APARTMANI 50. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylan, kazan dairesine kendisini kapatan Han’ın yanına gidip gece onunla orada kalır. Daha sonra onu oraya kapatıp kapatılmanın nasıl bir şey olduğunu anlamasını ister. Esat, gelip Han’ı oradan çıkartır. Tomris, babasıyla birlikte Safiye’nin evine gider. Tomris, kendi elleriyle yaptığı kurabiyeleri Safiye’ye verir.

Daha sonra ondan yemesini ister. O yiyemiyor ama Hikmet gelip kurabiyelerden yemek ister. Safiye, babasının kurabiyeleri yemesine engel olmaya çalışırken kurabiyeler yere düşer. Tomris’in kalbi çok kırılır. Safiye, Tomris’in kalbini kırdığı için çok üzülür ve gidip ondan özür diler. Ona durumunu da güzel bir dille anlatır.

Esat, Gülben’i alıp evine götürür. Birlikte yeni yıl ağacı süsler ve yemek yerler. Esat, Gülben’den değişmesini evlendikten sonra birlikte yaşayacaklarını söyler. O sırada Esat’ın annesiyle babası gelir. Abidin, Gülben’e küçümseyen bakışlarla oğluna o zavallıyla mı evleneceğini sorar.

Esat, Gülben’le evleneceğini ve çok mutlu olacağını söyler. Abidin, Gülben’e elini uzatıp öpmesini ister. Gülben, babasının bile elini öpemediği kimseye sarılamadığı için fenalaşır. O sırada Abidin, yılbaşı ağacını devirir. Gülben, kliniğe seansa gider. Doktor hanımla konuştuktan sonra Abidin’le yüzleşmeye gider.

Ona, mutluluklarına engel olamayacağını, elini kendisine nefretle değil sevgiyle uzatırsa o gün onun elini öpeceğini söyler. Safiye, Ceylan’dan yemek yapıp getirmesini ister. Onu da yemeğe davet edip ilk kez başkasının yaptığı yemeği yer. Ertesi gün de Naci’nin dükkanına kitap almaya gider.

Naci, Safiye’ye bir sürpriz yapıp ona aldığı yüzüğü verir ve evlenme teklifi eder. Han ise, Ceylan’la samimi olan komşusunun evini çiçeklerle doldurup ondan bundan sonra kendi çiçeklerini sulaması yazılı bir not bırakır.

Masumlar Apartmanı 51. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Safiye Gülben’den Ayrılacağı İçin Üzülüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler