Ana SayfaDizilerMasterChef 17. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef 17. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

Tv 8’in izleyiciyi ekrana kilitleyen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, kaptanlık oyunuyla ekrana geldi. Görkem’in elenmesiyle geriye 8 yarışmacı kaldı. 8 yarışmacı 17. haftanın ilk gününde kaptanlık oyunu için mücadele etti. En iyi güveç yemeğini yapan yarışmacı mavi takım kaptanı oldu. MasterChef 17. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Avantaj oyununu hangi kaptan kazandı? Detaylar haberimizde…

MasterChef 16. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 17. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef’in 17. haftasının ilk gününde önce şefler, yarışmacılara MasterChef’e gelme kararlarını sordu. Her bir yarışmacı hikayelerini anlattı. Kutular açıldı ve yarışmacılar Güveç yapacaklarını öğrendi. En iyi güveci yapan yarışmacının kaptanlığı alacağı oyun başladı.

KAPTANLIK OYUNU!

Sekiz yarışmacı var güçleriyle en iyi güveci yapmak için mücadele etti. Verilen süre içinde bütün yarışmacılar yemeklerini hazırladı. Yemeğin yanında sunulacak ekmek ile ayran için puanlama yapılmadı. Sadece güveç yemeği değerlendirildi. Şefler, tadımlarını yaptıktan sonra en başarılı güveci yapan 4 yarışmacıyı öne çağırdı.

Tahsin, Sergen, Burcu ve Hasan en başarılı güveci yapan isimler oldu. Burcu, en iyi güveci yapan yarışmacı oldu. İkinci kez mavi takım kaptanı olan Burcu, karşısına kırmızı takım kaptanı olarak Eren’i seçti. Takımlar şöyle kuruldu;

Mavi takım kaptanı Burcu; Araz, Hasan ve Mert’i seçti.

Kırmızı takım kaptanı Eren; Sergen, Tahsin ve Dilara’yı seçti.

Takımlar kurulmadan önce Burcu, Dilara ile ilgili bir açıklama yaptı. Onun kendisine rakip görmediğini söyleyince ortalık gerildi. İkili atışmaya başlayınca şefler onları uyarmak zorunda kaldı.

Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

Mavi ve kırmızı takım kaptanı avantaj oyunu için karşı karşıya geldi. Avantaj oyununda Şefler kaptanlara balık, ördek ve et verdi. Bu üç ürünü verilen sürede tavada pişirip sunmalarını istedi. Balık ürününde Burcu başarılı oldu. Ördek için ikili tekrar tezgah başına geçti.

Ördeği en iyi pişiren ise Eren oldu. Durum bir bir olunca sonuç son ürünün pişmesine kaldı. Eti en iyi pişiren ise Eren oldu. Eren, avantaj oyununun kazananı oldu. Şefler, avantaj oyununda ne kazandıklarını haftanın birinci dokunulmazlık oyununda açıklayacaklarını söyledi.

MasterChef 16. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 3. Eleme…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler