Ana SayfaDizilerYasak Elma 125. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru Çağatay İçin Ömer'i Harcıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 125. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru Çağatay İçin Ömer’i Harcıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 124. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yıldız, eve dönüp evlenmekten vazgeçtiğini söyleyince Kumru çok bozuluyor. Üzerine bir de Yıldız, basını çağırıp Çağatay’la nikah tazelediklerini ilan ediyor. Kumru, Ömer’le yakınlaşmaya başlıyor ve onunla yeni bir ilişkiye başladığını ilan ediyor. Kumru, Çağatay için Ömer’i harcıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Kumru Çağatay İçin Ömer’i Harcıyor!

Yasak Elma 125. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kumru, tam Çağatay’ın evlenme teklifini kabul edecekken Yıldız içeri giriyor ve boşanmaktan vazgeçtiğini söylüyor. Kumru, çıkarken Yıldız onun peşinden hep metres olarak kalacağını söylüyor. Bu durumu duyan Doğan çok mutlu oluyor. Kumru gidip bir otele yerleşiyor.

YASAK ELMA 124. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ertesi gün Yıldız, Çağatay’a büyük bir sürpriz hazırlıyor. Çağatay eve geldiğinde karşısında bir basın ordusu görüyor. Yıldız, gelinlikle Çağatay’ın kolundan tutup nikah tazelemeye karar verdiklerini söylüyor. Zoraki de olsa Çağatay’la dans ediyor. Bu haber hemen basına düşüyor.

Doğan, videoyu büyük bir zevkle izliyor. Ömer. Yıldız’ın bu yaptığından sonra hemen orayı terk edip Kumru’nun yanına otele gidiyor. Kumru’yu yalnız bırakmamak için o gece onun yanında kalıyor. Ender, Kumru’yu arayıp onunla buluşuyor ve olanlara çok üzüldüğünü söylüyor.

Daha sonra Doğan’ın yanına gidip Kumru’nun çok üzgün olduğunu söylüyor. Doğan, hemen Çetin’i gönderip kızını eve çağırıyor. Kumru eve gelip babasına, onun haklı olduğunu söylüyor ve Ömer’i yemeğe davet ettiğini onunla birlikte olabileceğini söylüyor. Doğan, kızının bu kararını onaylıyor.

Ömer, Kumru’nun bu kararı karşısında çok şaşırsa da ona karşı hisleri olduğunu gizleyemiyor. Yıldız, balkondan onları samimi bir şekilde görüyor. Kumru, Ömer’i kullanarak Yıldız’ın Çağatay’dan bir an evvel boşanmasını sağlamak istiyor. Ender, gidip Feyza ile bir anlaşma yapıyor.

Ona şirkette destek olma karşılığında Feyza’dan Arzu’yu şirketten uzaklaştırmasını sağlamasını istiyor. Feyza, Arzu ile Ömer’in restoranına gidiyor. Arzu’nun tabağına saç kılı koyup onun Ömer’le tartışmasını sağlıyor. Caner’de, tartışmayı körüklüyor. Kumru, Ömer ile Arzu’nun tartıştığını duyup onu arıyor.

Arzu, Kumru’ya Ömer gibi biriyle ne işi olduğunu, Çağatay’la onu mukayese ettiği konuşmayı Doğan duyuyor. Arzu’nun yanına gidip kızını Çağatay’dan uzaklaştırmak istediğini, onun bu yaptığını affedemeyeceğini söyleyip izinli olduğunu söylüyor.

Ömer ile Kumru, restorandan çıkarken basına yakalanıyor. Kumru, Ömer’in elini tutup yeni bir ilişkiye başladığını ilan ediyor. Bunu duyan Çağatay, Kumru’nun yanına gidiyor. Kumru’da ona, Yıldız’ın ondan boşanması için ona yardım ettiğini söylüyor.

Yasak Elma 124. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Çağatay’a Büyük Bir Sürpriz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler