Ana SayfaDizilerKalp Yarası 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yaman Ölüyor Mu?

İlgili Postlar

Kalp Yarası 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yaman Ölüyor Mu?

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 24. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ferit, Ayşe’yi alıp dağ evine götürüyor. Ayşe, Ferit’e kendisinin hayatının tehlikede olduğunu Elif’in söylediğini öğreniyor. Elif, dedesinin zoruyla Ayşe’ye onunla Ferit’i barıştırmak için yaptığı yalanını söylüyor. İkili barışında Şahin, zaman kazanmak için Ferit’e Ayşe’yi ailesiyle birlikte gelip kendisinden istemesini istiyor. İsteme töreninde Azade, fenalaşıyor. Polisler Yaman’ı yaralı bir şekilde buluyor. Yaman ölüyor mu?

2021 Pazartesi Dizileri

Yaman Ölüyor Mu?

Kalp Yarası 25. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ferit, Elif’i takip ediyor. Ancak gözden kaybediyor. Hemen, Şahin’in konağına gidip Ayşe’ye sesleniyor. Mirza, Ayşe’ye Ferit’i zorba göstermek için özellikle onun kendisini yumruklamasını sağlıyor. Ayşe, onları ayırıyor. Ferit, Ayşe’nin kolundan tuttuğu gibi onu dağ evine götürüyor. İkili o geceyi birlikte geçiriyor. Araları da düzeliyor.

KALP YARASI 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferit, solgun yüzlü bir kızın kendisine onun hayatının tehlikede olduğunu söylediğini anlatıyor. Ayşe, o kızın Elif olduğunu anlayıp Ferit’le dedesinin evine gidiyor. Elif, dedesine Ferit’le konuştuğunu itiraf ediyor ve ona Ayşe’nin iyi biri olduğunu onun böbreğini istemediğini söylüyor.

Ama Şahin, Elif’i ikna edip ondan, Ferit’e onları barıştırmak için böyle bir yalın uydurduğunu söylemesini sağlıyor. Ayşe ile Ferit, barıştıklarını ve tekrar evlenmek istediklerini açıklıyor. Şahin, zaman kazanmak için torununu kendisinin vereceğini söyleyip Ferit’ten ailesiyle birlikte Ayşe’yi istemeye gelmesini istiyor.

Azade, Hüseyin’in istediği parayı ayarlayıp onun yanına gidiyor. Oda parayı bulduğunu, Adnan’ın öbür oğlunun kim olduğunu biraz daha merak etmesini söylüyor. Azade, Hüseyin’e gereken parayı Yaman’ın verdiğini öğrenince onun Adnan’ın oğlu olduğunu anlıyor.

Yaman, Zümrüt’le konuşup Hande’yi önce akıl hastanesine yatıracaklarını sonra ondan kızının vasisi olmasını ve böylelikle onu hapis yatmaktan kurtarabileceklerini söylüyor. Zümrüt, bu teklifi kabul ediyor. Hande, hapishane bir olay çıkarıyor ve akıl hastanesine nakil ediliyor.

Ama Zümrüt, kızının vasisi olmaktan vazgeçiyor ve onun hastanede kalıp tedavi olmasını istediğini söylüyor. Hande’nin serbest kalma hayali suya düşüyor. Adnan, tüm mal varlığını Yaman’ın üzerine devir ediyor. Ferit, abisi ve yengesiyle Ayşe’yi dedesinden istemeye gidiyor. Azade, son anda oraya gidip oğlunu yalnız bırakmıyor.

İsteme töreni olurken Azade, birden fenalaşıyor. Polisler, Yaman’ı yerde yaralı bir şekilde yatarken buluyor. Yaman, kaza mı geçirdi? Yoksa Azade, ondan kurtulmak için Yaman’a tuzak mı kurdu?

Kalp Yarası 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Ayşe’yi Dedesinden İstemeye Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler