Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Davut'tan Bahar'la Samimiyet Kurması İsteniyor!

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Davut’tan Bahar’la Samimiyet Kurması İsteniyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar, 11. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Patlamadan sonra Gülfem, yaralanır. Davut, çaresizce onu yukarı çıkartabilmek için uğraşır. Ali, Gülfem’in madende olduğunu öğrenip hemen onun kurtarılmasını ister. Herkes Gülfem ile Davut’u kurtarmak için uğraşır. Celal, onları kurtarmak için madene iner. Kanunsuz Topraklar 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Davut’tan, Bahar’la samimiyet kurması isteniyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Davut’tan Bahar’la Samimiyet Kurması İsteniyor!

Kanunsuz Topraklar 11. bölüm 2. fragmanında; Gülfem ile Davut, madenden kurtarılıyor. Bahar, bir çanta parayla Gülfem’in yanına gidip onunla ortak olmaya hazır olduğunu, eğer kabul ederse hemen maden için çalışmaya başlayabileceğini söylüyor. Göksel, Davut’tan Bahar’la samimiyet kurmasını istiyor. Davut’un kararı ne olacak?

İşte Kanunsuz Topraklar 11. bölüm 2. fragmanı…

KANUNSUZ TOPRAKLAR 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Murtaza, Gülfem’e babasını kimin öldürdüğünü bildiğini söyler. O sırada Yavuz, onun kendi adını vereceği için çok korkar. Murtaza, onun adını verirse parasını alamayacağını bildiği için Malik’i Yusuf’un öldürdüğünü, Davut’un da azmettirici olduğu yalanı söyler.

Gülfem ile Fikriye, Davut’un babalarını öldüreceğine inanmaz. Yavuz, Murtaza’yla konuşup anlaştıktan sonra Malik beyin vasiyetini kızlarına okur. Akabinde kendisinin Behice ile evlenmek istediğini söyler. Gülfem, daha babalarını yeni toprağa verdiklerini bu evlilik için acele etmemesini ister.

Behice ise, Yavuz’un evlenme teklifini kabul eder. Yavuz, evlilik işlemlerine başlar. Rafet’in ölümünden sonra yerine Göksel Yılmaz gelir. Davut’u alıp bir mezarın başına götürüp silahı kafasına dayar. Daha sonra kendisini tanıtıp bundan sonra onun iş adamı olacağını, kardeşi Celal’inde madenciler lokalini işleteceğini, tüm bunlar olurken kendisi ne derse onu yapacağını söyler.

Ali’nin Fransızlarla anlaşma içinde olduğunu öğrenen Davut, bu durumu Göksel beye söyler. Bahar, Gülfem’le görüşüp ona ortaklık teklif eder. Gülfem, Bahar’ın teklifini kabul etmez. Yavuz, mahalleyi yıkıp oraya maden yapmaya karar verir. Ali, Yavuz’u yanına çağırıp orayı kendisinin işleteceğini söyleyip onu tehdit eder.

Mahalleli, Yavuz’un üzerine yürüyüp onu linç etmeye çalışır. Davut’un annesi onu mahallelinin elinden zor kurtarır. Yavuz’un ona para teklif etmesi geri teper. Yavuz, yine mahallelinin eline düşer. Gülfem, Yavuz’un madende hiçbir önlem almadığını öğrenir.

Madenin durumunu kontrol etmek için Gülfem ile Davut, madene iner. O sırada Ali, madenin değerini düşürmek için madenin patlamasını sağlar. Gülfem ile Davut, madende iken büyük bir patlama olur.

Kanunsuz Topraklar 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Herkes Gülfem’le Davut’u Kurtarmak için…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler