Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan'ı Yeni Bir Şok Daha...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan’ı Yeni Bir Şok Daha Bekliyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 24. yeni bölümüyle 16 aralık perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Feride, Nalan’ın Sema’nın kim olduğunu sorduğunda sinir krizi geçirir. Adil, Feride’ye artık Sema’nın kim olduğunu Nalan’a açıklamaları gerektiklerini söyler. Feride, kabul edip Sema’nın eşyalarının olduğu kutuyu Nalan’a verir. Nalan, kutuyu açıp Sema’nın fotoğraflarına bakar. Camdaki Kız 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nalan’ı yeni bir şok daha bekliyor.

Perşembe Dizileri 2021

Nalan’ı Yeni Bir Şok Daha Bekliyor!

Camdaki Kız 24. bölüm 2. fragmanında; Feride, sakladığı sırların bedelini öderken Nalan güçlü durmaya karar veriyor. Diğer taraftan Koroğlu Ailesi büyük bir krizin içine düşüyor. Rafet başta olmak üzere tüm aile krize çözüm bulmaya çalışırken, Sedat yine tehlikeli bir durumunun içine düşüyor. Meliha, Sedat’ı bildiklerini Nalan’a söylemekle tehdit ediyor. Nalan, Sedat ile Melisa’yı birlikte görüyor.

İşte Camdaki Kız 24. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Nalan, babası ile Cana’nın buluştuğu yere gidip onlara kendisini beklemediklerini söyler. Adil, Cana’ya hakaret eden Nalan’a engel olmaya çalışırken bir avukat gelir. Adil, kızına Cana’nın boşanma avukatı için kendisinden yardım istediğini onunla o yüzden buluştuklarını söyler. Nalan, babasına yinede bunu yaptığı için kızar.

Daha sonra Feride, Nalan’ı arar. Önce Nalan annesine bir şey anlatmaz. Ama sonra gidip yanına babasının Cana’yla buluştuğunu gördüğünü, babasının Cana’ya boşanma avukatı ayarlamak için onunla buluştuğunu anlatır. Feride, evde büyük bir ziyafet sofrası hazırlayıp Cana’yı eve yemeğe davet eder.

Adil, Cana’yı karşısında görünce çok şaşırır. Feride, yalnız kaldıklarında Cana’yı tehdit edip kocasından ve kızından uzak durmasını ister. Sedat, Meliha’yı pazarlayan adamı arayıp buluşur. Ona Meliha’nın elinde görüntülerinin olduğunu söylediğini ve görüntülerle kendisini tehdit ettiğini söyler.

Adam, Meliha’nın yanına gidip ona öyle bir görüntü olup olmadığını sorar. O da, olmadığını söyler. Adam, elinde görüntüler varmış gibi Sedat’tan büyük bir para ister. Köşeye sıkışan Sedat, Cavit’in yanına gidip ondan yardım ister. Cavit, onu önce kovar. Ama bu işin içinde Muzo’nun da olduğunu öğrenince Sedat’ı dinler.

Nalan, o mezarın kime ait olduğunu bulmak için Hayri’den yardım ister. Hayri, mezar taşının üzerindeki ismin çizilmesine rağmen o mezarın Sema İpekoğlu’na ait olduğunu öğrenir. Nalan, annesinin karşısına çıkar ve ona Sema İpekoğlu’nun kim olduğunu sorar. Feride, Nalan’a ne cevap vereceğini bilemiyor. Donup kalıyor.

Camdaki Kız 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Sema’nın Annesi Olduğunu Öğrenecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler