Ana SayfaDizilerMahkum 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat'a Kumpas Kuran Kim?

İlgili Postlar

Mahkum 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat’a Kumpas Kuran Kim?

Fox Tv’nin yeni dizisi Mahkum, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizi 2. bölümüyle perşembe akşamı ekrana gelecek. Mahkum dizisinin yayınlanan ilk bölümünde; Fırat’ın, mutlu bir evliliği ve bir kızı vardır. Bir gün gözlerini hapishanede açıyor. Karısını ve kızını katlettiği söylenirken Fırat, bunlara inanmıyor. Hapishaneden kaçma yolları arıyor. Mahkum dizisinin 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fırat’a, kumpas kuran kim? Barış mı Hacı mı?

Perşembe Dizileri 2021

Fırat’a Kumpas Kuran Kim?

Mahkum 2. bölüm 1. fragmanında; Fırat, hapishanede işkence görüyor. Hacı ise, Fırat’a bakarak onun karısı ve kızını kastederek türkü söylüyor. Barış, Büge’yi tehditleriyle elinde tutmaya çalışıyor. Fırat’ın savunmasını onun dinlemek dahi istemediği acemi avukat Cemre üstlenmek istiyor. Fırat, hapisten kaçmaya çalışırken karşısına Barış çıkıyor.

İşte Mahkum 2. bölüm 1. fragmanı…

MAHKUM DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Fırat, işinde çok başarılı bir cumhuriyet savcısıdır. Mutlu bir evliliği ve güzeller güzeli bir kızı vardır. Fırat, bir aşiretin cinayetini aydınlatmak için işe koyuluyor. Hacı’nın abisini öldürdüğünü ispatlıyor. Onu tutuklamak için cenaze evine gittiğinde neredeyse silahların hedefi olacakken ahaliye izlettiği ses kaydıyla Hacı, aşiret tarafından abisini öldürdüğü için linç edilmek isteniyor.

Fırat, Hacı’yı öldürülmekten kurtarıyor. Ancak, onu abisini öldürmek suçundan emniyete gönderiyor. Barış ile Savaş, ikiz kardeşlerin karakterleri birbirinden çok farklıdır. Bir gün babaları oğullarını çağırıp artık emekli olmak istediğini ve tüm işlerini Savaş’a bıraktığını açıklıyor.

Barış, o gece eğlenmeye gidiyor. Paralar saçıp bir kadınla tanışıyor. Tanıştığı kızın telefon görüşmesine şahit olup onu evlerinden birine götürüyor. Henüz yirmi yaşındaki genç kızı evinde öldürüyor. Genç kızın cesedi bulunuyor. Bu cinayeti Fırat savcı araştırıyor.

Barış, kardeşi Savaş’ı evinin balkonundan aşağı itiyor ve onun yerine geçiyor. Savaş ölmüyor. Fırat, o ölmeden yanına gidiyor ve onun ağzından kendisinin Savaş olduğunu söylüyor.

Fırat, gözlerini hapishanede açıyor. Herkes ona, karısını ve kızını katleden bir katil olduğunu söylüyor. Fırat, ne olduğunu anlayamıyor. Barış, Büge’nin yanına Savaş gibi gidiyor. Ama Büge, onun Savaş olmadığını anlıyor ve kocasını onun öldürdüğünü anlıyor.

Mahkum Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Tanıtımı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler