Ana SayfaDizilerMahkum Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Tanıtımı Yayında!

İlgili Postlar

Mahkum Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Tanıtımı Yayında!

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak yeni dizi Mahkum, izleyicilerinin karşısına çıkmak için gün sayıyor. Usta oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeten dizi, ilginç hikayesiyle izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna’ın yer aldığı dizi şimdiden fenomen yolunda. Mahkum dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin yeni tanıtımı yayında…

Onur Tuna Kimdir?

İsmail Hacıoğlu kimdir?

Mahkum Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Fox Tv’nin yeni dizisi Mahkum’un baş rollerinde; Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova, gibi isimler yer alıyor. Mahkum dizisi 1. yeni bölümüyle 14 aralık salı günü izleyicisiyle buluşacak. Merakla beklenen dizinin yeni fragmanı yayınlandı.

Cumhuriyet başsavcısı olan Fırat, kendisini hapiste buluyor ve ailesini katletmek suçundan orada olduğunu öğrenince çılgına dönüyor. Nasıl bir komplonun içinde olduğunu anlayamayan Fırat, hapisten kurtulmanın yollarını arıyor.

İşte Mahkum dizisi 1. bölüm 1. fragmanı…

MAHKUM DİZİSİ HAKKINDA!

Fox Tv’nin en iddialı dizilerini olarak yerini alacak olan Mahkum, “Innocent Defendant” dizisinden uyarlama olacak. Mahkum dizisinin yapımcılığını, büyük yapımlara imza atan MF Yapım üsteleniyor. “Mahkum”un yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk oturuyor. Mahkum dizisinin senaryosunu düzenleyin ise, Uğraş Güneş oldu.

Çekimleri İstanbul’da devam eden dizide; İdealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut (Onur Tuna), bir sabah uyandığında kendini ceza evinde buluyor. Hiçbir şey hatırlamıyordur ve eşiyle kızını öldürmekten yargılanmaktadır. Kendisine kurulan komployla bu çıkmaza düşen Fırat, masumiyetini kanıtlayabilecek midir?

MAHKUM DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Mahkum dizisinin baş rollerini; Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın üstlendiği dizide ayrıca Hayal Köseoğlu, Hakan KarsakHakan Salınmış, Tugay Mercan, Bülent SeyranNihal Koldaş, Bülent DüzgünoğluMuharrem Türksever ve Mehmet Ulay gibi ünlü isimler yer alıyor.

Tanıtımı büyük bir ilgi gören dizi, hangi gün yayınlanacak büyük merak konusu oldu?

Merakla beklenen Mahkum dizisi 1. yeni bölümüyle 14 aralık salı günü saat 20:00’da izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Seray Kaya Kimdir?

Melike İpek Yalova Kimdir?

Mahkum Dizisi İlk Tanıtımıyla Büyük İlgi Gördü! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler