Ana SayfaDizilerKalp Yarası 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Ayşe'yi Kaçırmak Zorunda Kalıyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Ayşe’yi Kaçırmak Zorunda Kalıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 23. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ferit, Ayşe’nin dedesinin evinde kaldığını öğrenip onunla konuşmaya gidiyor. Ama Ayşe, onunla dönmek istemiyor. Ferit, fakülteden arkadaşıyla yemeğe çıkıyor. Ayşe, onları görünce Ferit’i kıskanıyor. Hüseyin, Azade’ye Adnan’ın bir oğlu daha olduğunu söylüyor. Elif, dedesiyle Mirza’nın konuşmalarını duyup Ferit’in yanına gidiyor ve ona Ayşe’nin hayatının tehlikede olduğunu söylüyor. Kalp Yarası 24. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ferit, Ayşe’yi kaçırmak zorunda kalıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ferit Ayşe’yi Kaçırmak Zorunda Kalıyor!

Kalp Yarası 24. bölüm 1. fragmanında; Ferit, Ayşe’nin hayatının tehlikede olduğunu öğrendikten sonra onu, dedesinin evinden zorla kaçırmak zorunda kalıyor. Şahin, Ayşe’yi bulmak için gözünü karartıyor ve Azade’nin konağını basıyor. Ayşe, ne olduğunu bilmeden Ferit’i zorbalıkla suçluyor.

İşte Kalp Yarası 24. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1468316982701621248

KALP YARASI 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferit, Ayşe’nin İstanbul’a dönmediğini dedesinin evine gittiğini öğreniyor. Hem de onun Mirza ile döndüğünü öğrenince hemen oraya gidip Ayşe’yi oradan alıp götürmek istiyor. Ama Ayşe, onunla gelmek istemediğini böylesinin ikisi içinde iyi olacağını söylüyor.

Mirza, Ferit ile Ayşe’nin arasını bozmak için Ferit’in peşine adam takıyor. Ferit, fakülteden arkadaşı Tanem’le bir restoranda iş için buluşuyor. Mirza, onun orada olduğunu öğrenip Ayşe’yi oraya götürmek için ısrar ediyor. Ayşe, Ferit’i başka bir kadınla yemek yerken görünce kıskanıyor.

Ferit ona, durumu anlatıyor ama Ayşe, yine de onu kıskanıyor. Ayşe, dedesinin evine Vedia’yı davet ediyor. Şahin, Zeytin’in sünnet düğününü üstleniyor. Onunla birlikte başka çocukları da sünnet ettirmek için toplu bir sünnet düğünü organize ediyor.

Hande, mahkemeye çıkarılıyor. Ayşe’nin ifadesiyle Hande hapse atılıyor. Hapiste, onun çocuk katili olduğunu öğrenen mahkumlar Hande’yi hırpalıyor. Hüseyin, Hande’yle konuşmaya gidiyor. Ona, hala neden Ferit’in peşini bırakmadığını onun Hanzadelerin konağına gelin olmasının mümkün olmadığını söylüyor.

O ise, Adnan’ın tek oğlunun Ferit olmadığını söylüyor. Hüseyin, Yaman’ın Adnan’ın oğlu olduğunu bildiği için Azade’yi çağırıp kendisinin hapisten çıkması gereken iki milyonu verirse ona çok önemli bir bilgi vereceğini söylüyor.

Azade, Adnan’ın bir oğlu daha olduğunu öğrenince şok oluyor. Sünnet düğünü sonrasında Elif, dedesi ile Mirza’nın konuşmalarını duyuyor. Hemen Ferit’i arayıp onunla buluşmak istediğini ona önemli bir şey anlatmak istediğini söylüyor. Ferit, gidip orada bekliyor. Elif, Ferit’e Ayşe’nin hayatının tehlikede olduğunu onu o evden kurtarmasını söylüyor.

Kalp Yarası 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Ayşe’nin Hayatının Tehlikede Olduğunu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler