Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 56. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Keklik Kardeşinin Başına Gelenleri Anlatıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 56. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Keklik Kardeşinin Başına Gelenleri Anlatıyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 56. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Keklik, annesinin aşık olduğunu ve Bayram’ı annesinden ayrılması için neler yaptığını anlatır. Dara, abisinin ölümüyle yine bir şey anlatmak istemez. Ama annesinin kendisini unutmak istediğini itiraf eder. Pembe, üniversite sınavını kazandığı halde babası tarafından gönderilmediğini ve zorla evlendirildiğini anlatır. Sinan, Pembe’ye evlenme teklif eder. Kırmızı Oda 56. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Keklik, kardeşinin başına gelenleri anlatıyor.

Cuma Dizileri 2021

Keklik Kardeşinin Başına Gelenleri Anlatıyor!

Kırmızı oda 56. bölüm 1. fragmanında; Keklilk, erkek kardeşinin daha bebekken merdivenlerden düşüp sakat kaldığını anlatıyor. Pembe, ilk evliliğindeki azap dolu günlerini anlatıyor. Dara, kardeşinin öldüğünü ve annesinin onun yerine kendisini toprağa gömdüğünü söylüyor.

İşte Kırmızı oda 56. bölüm 1. fragmanı…

KIRMIZI ODA 55. BÖLÜM ÖZETİ!

Kliniğe ilk olarak Keklik gelir. Keklik, annesinin başından geçenleri anlatmaya başlar. Firuzan, pavyonda çalışmaya devam eder. Sabah olunca kızıyla birlikte eve gidip onunla kahvaltı yapıp yatar. Bir gün Firuzan, pavyonun tedarikçisi Bayram’la tanışır.

Bayram, Firuzan’ı pavyonda bulaşıkçı olarak çalıştığını düşünür. Firuzan’da, ona gerçekleri söyleyemez. İkili görüşmeye başlar. Keklik ise, annesini Bayram’dan kıskanır. Okul gösterisine Firuzan geç kalınca Keklik annesine küser. Gidip Bayram’a, annesinin bulaşıkçı değil onun sahneye çıkıp masalara oturduğunu anlatır.

Bayram, Firuzan’ın kendisine yalan söylemesini affetmez. Firuzan, Bayram’dan ayrıldıktan sonra aşk acısı çekmeye başlar. Hüsnü gelir. Keklik ile Hüsnü, Bayram’ın karısına onun ağzından bir barışma mektubu yazar. Bayram, mektubun çocuk yazısı olduğunu anlayıp Firuzan’ın yanına gelir. Firuzan, Bayram’a onsuz olamadığını söyler.

Bayram, biraz düşündükten sonra ailesinin bu evliliğe kaşı çıkacağını bile bile Firuzan’a evlenme teklif eder. Daha sonra Pembe gelir. Pembe’nin ablası 18 yaşına geldikten sonra bir askerle anlaşıp onunla kaçar. Pembe ise, babasından gizli gizli üniversite sınavına hazırlanır.

Pembe, Hacettepe Tıp Fakültesini kazanır. Babası, Pembe’yi İsmail’e vermek için anlaşır. İsmail, bir sürü beyaz eşya gönderir. Pembe, fakülteye gitmek için annesinin yardımıyla Ankara otobüsüne biner. Ama çok geçmeden babası Pembe’nin bindiği otobüsü durdurup onu indirir ve İsmail’e verir.

Pembe, İsmail’le ilk evliliğini yapar ve yaşadığı o dönemi doktor hanıma anlatmak dahi istemez. Daha sonra kliniğe Dara gelir. Dara, sorular abisinin ölümüne gelince cevap vermek istemez. Dara, annesi işteyken abisiyle dışarı çıktıklarını, orada onları başka bir çocuğun elinden her yeri dövme olan birinin gelip kurtardığını anlatır.

Dara, annesini görmeye gider. Annesi ise onun kendisinin bakımına ihtiyacı olmadığını söyler. Dara, kapıyı çarpıp gider. Doktor hanım Dara’ya olayları ayrıntılı anlatmasını ister. Ama o yine kaçar ve sadece annesinin kendisini unutmak istediğini söyler. Sinan, Pembe’yi yolda görüp ona birlikte kaçma teklif eder.

O da, Sinan’a Bünyamin’le tekrar evleneceklerini söyler. Sinan, çocukları da alıp gidebileceklerini söyleyip ondan Bünyamin’le evlenmemesini ister.

Kırmızı Oda 56. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sinan Pembe’ye Evlenme Teklif Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler