Ana SayfaDizilerMasterChef 17. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 3. Eleme...

İlgili Postlar

MasterChef 17. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 3. Eleme Adayı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, haftanın son dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. MasterChef ekibi haftanın son dokunulmazlık oyununu Düzce’de gerçekleştirdi. Takımlar yöreye ait yemekler yapıp misafirlerin beğenisine sundu. Misafirler beğendikleri yemeklere puanlarını verdi. MasterChef 17. hafta 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 17. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 2. Eleme…

MasterChef 17. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef ekibi bu hafta Düzce’ye gitti. Yarışmacılar dokunulmazlık oyunu öncesi şehri gezdi. Daha sonra dokunulmazlık oyunu için yerlerini aldılar. Şefler, önce yarışmacılara yapacakları menüyü açıkladı. Sonra süre başladı.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Haftanın ilk iki dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazanmıştı. Düzce’nin yemeklerini en iyi bir şekilde yapabilmek için her iki takımda büyük bir mücadele verdi. Verilen sürenin bitiminde takımlar yemeklerini başarıyla bitirip misafirlerin beğenisine sundu. Misafirler, yemeklerin tadımlarını yaptı ve beğendikleri yemeklere oylarını kullandı.

Ekip Düzce’den ayrılıp stüdyoya geldi. Stüdyoda oy kutusu açıldı. En çok oyu alan takım mavi takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

MasterChef 17. haftanın son dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa girdi. Şefler, yarışmacılara hafta içi kullanılmayan ürünleri verip onlardan değerlendirme yemekleri yapmalarını istedi.

Kırmızı takım değerlendirme ürünlerinden en iyi yaratıcı yemeği yapmak için var güçleriyle mücadele etti. Verilen kırk dakika süre içinde yarışmacılar yemeklerini tamamladı. Şefler, yemeklerin tadımlarını yaptı ve en başarılı yemeği yapan yarışmacıyı açıkladı. Sergen, en başarılı yemeği yaparak bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

Haftanın 3. Eleme Adayı Kim Oldu?

Sergen, bireysel dokunulmazlığı aldıktan sonra, haftanın üçüncü eleme adayını belirlemek üzere takım oylarını kullandı. En çok oyu alan yarışmacı Eren oldu. Eren, en çok oyu alarak 17. haftanın 3. eleme adayı oldu.

Böylece pazar günü eleme gecesinde yarışacak üç yarışmacı belli olmuş oldu. Pazar gecesi eleme oyununda Mert, Araz ve Eren yarışacak. Bu üç yarışmacıdan biri eleme oyununda MasterChef hayaline veda edecek.

MasterChef 17. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 1. Eleme…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler