Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat'la Yakınlaşmayı Deniyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat’la Yakınlaşmayı Deniyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 24. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cavit, işin içinde Muzo’nun olduğunu öğrenince Sedat’a yardım etmeyi kabul ediyor. Gidip Alper ile Meliha’yı sıkıştırıyor. Meliha’nın elindeki görüntüleri alıyor. Ancak Cavit bu iyiliğinin karşılığında Beyoğlu’ndaki otele ortak olmak istiyor. Bunu açıklamak Sedat’a düşüyor. Rafet, Cavit’in ortaklığını oylamaya sunuyor. Cavit, Alper’i yanına çağırıp onları bu ortaklığa zorluyor. Camdaki Kız 25. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan, Sedat’la yakınlaşmayı deniyor.

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Sedat’la Yakınlaşmayı Deniyor!

Camdaki Kız 25. bölüm 1. fragmanında; Nalan, annesinin kendisine yıllarca yaşattığı şeyleri anlamaya çalışıyor. İçinde büyük bir boşluk oluşuyor. Bu boşluğu doldurmak için mutlu olmak istiyor ve Sedat’la yakınlaşarak gerçek bir karı koca olmayı deniyor. Nalan, aradığı mutluluğu bulabilecek mi?

İşte Camdaki Kız 25. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nalan, annesinin yanına gidip Sema İpekoğlu’nun kim olduğunu soruyor. Feride, sinir krizi geçiriyor ve aklını kaybetmiş gibi evin içinde Sema diye seslenip ağlamaya başlıyor. Nalan, annesinin sakinleşmesini bekledikten sonra babasıyla konuşuyor ve Sema’nın kim olduğunu kendisine anlatmaya karar verene kadar kendisini aramamalarını söyleyip evden çıkıp gidiyor.

Cavit, Sedat’ı kovuyor. Ancak işin içinde Muzo’nun da olduğunu öğrenince onlara yardım etmek istiyor. Hemen Alper denilen adamı buluyor. Alper, kendisinde görüntü olmadığını söylüyor ve Cavit’i Meliha’ya götürüyor. Meliha, önce elinde görüntü olmadığını söylüyor. Ama sonra mecbur kalıp elinde görüntü olduğunu itiraf ediyor.

Cavit, Sedat’a onu büyük bir beladan kurtardığını ancak, bunun karşılığında Beyoğlu’ndaki otele kendisini ortak olmak istediğini söylüyor. Sedat, bu durumu babasına nasıl anlatacağını bilemiyor. Rafet, Sedat’ın bir sorunu olduğunu anlıyor. Sedat, bankadan çektikleri kredinin bittiğini ve nakde ihtiyacı olduklarını söylüyor.

Bunun için bir ortak bulmaları gerektiğini ve Cahit eniştesinin ortak olabileceğini söylüyor. Adil, Feride’yle konuşup Nalan’ı eve çağırıyor ve ona aradığı kutuyu veriyor. Nalan, kutuyu açıp Sema’nın kendisine bıraktığı sözde mektubu okuyor.

Bir ablası olduğunu ve onun hasta olduğu için kendisinin dünyaya geldiğini öğrenen Nalan, neden sevilmediğini anladığını söyleyip evden ayrılıyor. Feride, Sema’nın onun annesi olduğunu yine saklıyor. Nalan, kafasını dağıtmak için dışarı yemeğe çıkıyor. Orada Melisa ile Sedat’ın tartıştığına şahit oluyor.

Hayri, Meliha’yı şirkete götürdüğünde Rafet’in ona Melisa olarak konuştuğuna şahit olup şok oluyor. Rafet, çocuklarını toplayıp bu ortaklık işini oylamaya sunuyor. Oylamaya Cavit’de geliyor. Üçe üç evet ve ret oyu gelince Cavit içeri Alper’i çağırıyor. Karar Gülcihan’ın oyuna kalıyor.

Camdaki Kız 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan’ı Yeni Bir Şok Daha…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler