Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülfem Davut'la Bahar'ı Otelde Basmaya...

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülfem Davut’la Bahar’ı Otelde Basmaya Gidiyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar, 12. yeni bölümüyle 22 aralık çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Yavuz, Gülfem ile Davut’un göçük altında olduğunu öğrenince onları kurtarmak istemez. İkisinden de kurtulacağı için sevinirken Ali, ondan Gülfem’i kurtarması için emir verir. Gülfem ile Davut, göçük altından çıkarılır. Ali, maden işçilerini başka bir maden için alır. Gülfem, onlardan bir gün süre ister ve mecbur kalıp Bahar’ın teklifini kabul eder. Ali, Gülfem ile kardeşlerini oyuna getirir. Kanunsuz Topraklar 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gülfem, Davut’la Bahar’ı otelde basmaya gidiyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Gülfem Davut’la Bahar’ı Otelde Basmaya Gidiyor!

Kanunsuz Topraklar 12. bölüm 1. fragmanında; Ali, Bahar’ın kendi adına onlarla ortaklık sözleşmesi imzalattığını açıklıyor. Gülfem, öfkeden deliye dönüyor. Yavuz, foyası ortaya çıkmadan kaçma planları yapmaya başlıyor. Ali, Gülfem’e Davut ile Bahar’ın otel odasında beraber olduğunu söylüyor. Gülfem, Ali’ye inanmasa da gidip gözleriyle görmek istiyor.

İşte Kanunsuz Topraklar 12. bölüm 1. fragmanı…

KANUNSUZ TOPRAKLAR 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Patlamadan sonra Gülfem’in kolu kırılır. Davut ise, onu teselli edip oradan kurtulacaklarını söyler. Gülfem, ölümün onunla birlikte ölmesiyle gelmesine razı olduğunu söyler. Maden işçileri seferber olup göçük altına girip Gülfem ile Davut’u kurtarmak ister.

Yavuz, hem Gülfem’den hem de Davut’tan kurtulacağı için işçilerin madene girmelerini engellemeye çalışır. Ama komutan, ona karşı çıkar. Yavuz, Ali’nin yanına gidip ikisinden de kurtulacaklarını söyler. Ali ise, Gülfem’in o göçükten kurtarmasını eğer kurtaramazsa ona yapacaklarını bildiğini söyler.

Gülfem ile Davut, sağ sağlim göçükten kurtarılır. Yavuz, Behice ile evlendikten sonra evin hakimiyetini ele almak için ağırlığını koyar. Hatice, Gülfem’i o gün eve göndermez. Ona kendi elleriyle bakar. Göksel, komutanla konuşup patlamada sabote olup olmadığının araştırılmasını ister.

Daha sonra Davut’u çağırıp Bahar’la yakınlık kurup onun gönlünü kazanmasını ister. Davut, onun söylediklerine pek oralı olmaz. İşçiler, madenin ne zaman açılacağını bilemedikleri için huzursuz olmaya başlar. Gülfem, gidip onlarla konuşup en kısa zamanda bu sorunu çözeceğini söyler.

Eve gidip kardeşlerini konağı satışa çıkaracağını söyler. Behice, buna karşı çıkar. Ali, Bahar’ı yanına çağırıp ona bir çanta dolusu para verir ve ondan tekrar gidip Gülfem ve kardeşleriyle konuşmasını ister. Gülfem ile Fikriye, Bahar’ın teklifini kabul etmiyor. Behice kabul edince Bahar parayı bırakıp gider.

Yavuz, Asude’nin yanına gidip onunla konuşurken ağzından Malik’i öldürdüklerini kaçırır. Kasapoğlu, onları duyar. Yavuz, Kasapoğlu’nun peşine adam takıp onu bıçaklatır. Davut, Kasapoğlunu yaralı bir şekilde bulup hastaneye yetiştirir. İşçiler, Gülfem’in kapısına gelip başka bir madenle çalışmaya karar verdiklerini söyler.

Gülfem, onlardan bir gün süre ister. O sırada Bahar gelir ve onun ortaklık teklifini kabul etmek zorunda kalır. Ortaklık sözleşmesi imzalandıktan sonra Ali gelir ve onlarla ortak olanın kendisi olduğunu açıklar.

Kanunsuz Topraklar 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Gülfem ile Kardeşlerini Oyuna…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler