Ana SayfaDizilerElkızı 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezo Harun'la Evlenmeye Razı Olacak Mı?

İlgili Postlar

Elkızı 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezo Harun’la Evlenmeye Razı Olacak Mı?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Elkızı, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ezo, Harun ile Nermin’i evlerinden çıkartıyor. Ali, Ezo’yu istemek için eve geliyor. İstemeden sonra hemen hafta sonu düğün yapmak istiyor. Harun’un eline, Ezo’nun konağı yaktığı video geçiyor. Düğün günü Ezo’nun yanına gelip onu tehdit ediyor. Elkızı 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ezo, Harun’la evlenmeye razı olacak mı?

Cumartesi Dizileri 2021

Ezo Harun’la Evlenmeye Razı Olacak Mı?

Elkızı 10. bölüm 1. fragmanında; Ali, nikah masasında Ezo’nun evlenmeyi kabul etmemesinden sonra büyük bir şoka giriyor. Onun neden böyle bir şey yaptığına anlam veremiyor. Harun, Ezo’yu kendisiyle evlenmeye zorluyor. Ezo, hapse girmekten korkmuyor. Ancak annesini yalnız bırakmak istemediği için ne yapacağını bilemiyor.

İşte Elkızı 10. bölüm 1. fragmanı…

ELKIZI 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ezo, Ali’yi Songül’le birlikte buluyor. Onun çok sarhoş olduğunu anlayıp hemen Songül’ü onun yanından uzaklaştırıyor. Ali, Ezo’nun hayalinin geldiğini düşünüyor. Ezo, Ali biraz kendisine geldikten sonra parmağındaki yüzüğü ona gösterip evlenme teklifini kabul ettiğini söylüyor. Ali, hemen eve gidip annesine Ezo’yu akşam istemeye gideceklerini söylüyor.

Ali’nin annesi, Ezo’yu istemeye gitmek istemediğini söylüyor. Ekrem, Cavidan’ın arabasını uçurumun kenarında buluyor. Cavidan’ı ise yaralı bir şekilde bulup hastaneye yetiştiriyor. Hastaneye kaldırılan Cavidan, kendisine gelir gelmez bu durumdan kimseye bahsetmemesini istiyor.

Selçuk, durumdan haberdar oluyor. Cavidan, Selçuk komutana intihar etmek istediğini söylüyor. Eve gelince de Ezo’ya, annesinin kendisini uçurumdan aşağı ittiğini onu kliniğe yatırmaları gerektiğini söylüyor. Ezo ise, annesini kliniğe yatırmak istemiyor. Ezo, Nermin’in yanına gidip onlardan evlerinden çıkmalarını istiyor.

Çıkmazlarsa diye kira kontratına on beş bin lira aylık kira ücreti yazıyor. Nermin, Aslı’nın düşürdüğü paralarla mücevherlerini denkleştirip kirayı ödemek istiyor. Ezo, annesiyle birlikte elbise almaya gidiyor. Zeliha, Nermin’i görüp üzerine saldırıyor. O arbedede Nermin’in paraları çalınıyor.

Beş parasız kalan Nermin ile Harun, mecburen evden ayrılıp Mert’in çalıştığı otele gidiyor. Nermin, Cemal’in çantasındaki görüntüleri buluyor ve izleyince konağı Ezo’nun yaktığını izliyor. Bekir, pavyonda tüm parasını kaptırıyor. Cavidan’la konuşmak için konağa gidiyor. Orada, Esma Zeliha’yla konuşurken Bekir, Seher’in de onun kızı olduğunu duyuyor.

Cavidan, Bekir’i evden dışarı çıkartmak istiyor. Bekir ise, Seher’i sevdiğini ve onsuz olamadığı için haykırmaya başlıyor. Seher, duydukları karşısında yelkenleri suya indiriyor. Cavidan, kendisine verilen ağır ilaçları Zeliha’nın ilaçlarını kutusuna koyuyor. Zeliha, sürekli uyumaya başlıyor.

Harun, emniyete görüntüyü vermeye giderken Ali’yi düğüne giderken görüyor. Ali, arabadan Harun’un önüne zarfla para attırıyor. Harun, bunun üzerine Ezo’yla konuşmaya konağa gidiyor. Ezo’ya, düğün hediyesi vermeye geldiğini söyleyip ona, konağı yaktığı anların görüntüsünü izletiyor.

Ona, ya annesinden ayrılıp hapse gireceğini, ya da kendisiyle evleneceğini söylüyor. Ezo, Ali’yle nikah masasına oturuyor. Ama evlenmeyi kabul etmiyor.

Elkızı 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali İle Ezo’nun Düğün Günü Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler