Ana SayfaDizilerMasterChef 17. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 17. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, 17. haftanın eleme gecesiyle ekrana geldi. İki etaptan oluşan eleme oyunlarında Eren, Mert ve Araz, yarışmada kalabilmek için mücadele verdi. İkinci turda alınan toplam puanlarla yarışmaya veda edecek isim belli oldu. MasterChef 17. haftanın elenen yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 17. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 3. Eleme…

MasterChef 17. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 17. haftanın son gecesinde eleme heyecanı yaşandı. Yarışmanın en favori isimlerin Eren, Mert ve Araz arasında geçecek mücadele izleyicileri ekrana kilitledi. Üçü de birbirinden başarılı yarışmacı ilk eleme etabı için mutfaktaki yerlerini aldı. Şefler yarışmacılardan önce duygularını öğrenmek istedi. Üç yarışmacıda elenmek istemediğini açıkladı.

BİRİNCİ ELEME TURU!

Şefler yarışmacılara ilk eleme turu için Kakule ürününü verdi ve bu üründen yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Üç yarışmacı da var güçleriyle en iyi yemeği yapmak için mücadele etti. Verilen sürenin sonunda şefler her üç yarışmacının yemeğinin tadımını yaptı ve puanlarını verdi.

İKİNCİ ELEME TURU!

Her şeyin belli olacağı ikinci tur için Danilo şef yarışmacıların karşısına kendi imza yemeği olan tournedos rossini ile karşılarına çıktı. Önce yarışmacılara yemeği tanıttı ve süre başladı. Verilen süre içinde üç yarışmacı en iyi tournedos rossini yemeğini yapmak için mücadele eltti.

Verilen sürenin bitiminde şefler tadımlarını yaptı ve puanlarını verdi. Punlar açıklandı en yüksek puanı alan Eren oldu. Eren, en az bir hafta daha yarışmada kalmayı garantilemiş oldu. Eren, arkadaşlarının yanına döndü.

Geriye Mert ile Eren kaldı. Onların puanları da açıklandı. Mert, günün ikincisi olarak yarışmada bir hafta daha kalmayı garantilemenin mutluluğunu yaşadı. Eleme gecesinin en az puanını alan Araz ise elenen isim oldu.

Şefler, Araz’ın ismini açıkladıktan sonra aslında mühendis olan Araz’a, bu meslekte çok başarılı olduğunu ve asla vazgeçmemesini tavsiye etti. Araz, elenmenin üzüntüsünü yaşadığını dile getirdikten sonra önce şeflerle sonra arkadaşlarıyla tek tek vedalaşıp stüdyodan ayrıldı.

MasterChef 17. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 2. Eleme…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler