Ana SayfaDizilerYargı 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Engin'in Gerçek Katili Kim?

İlgili Postlar

Yargı 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Engin’in Gerçek Katili Kim?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 14. bölümüyle ekrana geldi. Ceylin, kendisine geldiğinde Engin’in cansız bedeniyle karşılaşıyor. Ilgaz, yaptığı araştırmalar sonucunda Ceylin’i ormanda perişan halde buluyor. Gerekli araştırmalar yapılıyor ve tüm deliller Ceylin’in Engin’i öldürdüğü yönünde oluyor. Ceylin, tutuklu yargılanmak üzere nöbetçi mahkemeye çıkıyor. O geceye dair bir şey hatırlayamayan Ceylin, kendisini savunamıyor. Engin’in gerçek katili kim?

Pazar Dizileri 2021

Engin’in Gerçek Katili Kim?

Yargı dizisinin merakla beklenen 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ceylin, gözlerini açtığında kendisini ormanda ve elinde bir tabancayla buluyor. Silahı elinden attığında yerde Engin’in cesediyle karşılaşıyor. Yaşadığı şoku atlamayan Ceylin, ormanda kaçmaya başlıyor. Öte yandan Ilgaz, Ceylin’in Engin’in arabasına saklandığını tahmin ediyor.

YARGI 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Pars’la birlikte Yekta’nın mülklerini araştırıyor. Onun bir dağ evinin olduğunu öğreniyor. Oraya gittiklerinde Engin’in kaçtığı arabayı evin önünde buluyorlar. Ama içinde kimse yoktur. Yoldan geçen birleri Ceylin’i görüyor ve ona yardım etmek istiyor. Onun saldırıya uğradığını düşünen çift hemen polisi arıyor.

Ilgaz, Ceylin’i bulup hastaneye götürüyor. Ceylin, o geceye dair hiçbir şey hatırlamıyor. Hemen Ceylin muayene edilip tedavi edilmeye başlıyor. Ekip, Engin’i ormanda kalbinden tek kurşunla vurulmuş olarak buluyor. Olay yerinde Ceylin’e ait bir anahtar ve izler bulunuyor. Silah, incelemeye gönderiliyor.

Yekta, oğlunun öldürüldüğünü öğreniyor ve onu kimin öldürdüğünün bulunması için bir avukat ordusuyla araştırmaya başlıyor. Metin, babasının yanına gidip ona, Engin’in onun öldürdüğünü ve Çınar’ı kurtarmak için Ceylin’den de kurtulmak için böyle bir plan yaptığını itiraf etmesini istiyor. Ama Merdan, oğluna cevap dahi vermiyor.

Silahın üzerindeki parmak izleri Ceylin’e ait çıkıyor. Ceylin’in ellerinden de barut izleri tespit ediliyor. Ceylin, o gece ile ilgili hiçbir şey hatırlamadığı için kendisini de savunamıyor. Pars, sonuçlar geldikten sonra mecburen Ceylin’i tutuklu yargılanmak üzere nöbetçi mahkemeye sevk ediyor.

Mahkemede hakim Ceylin’e Engin’i onun öldürüp öldürmediğini soruyor. Ceylin, bir şeyler hatırlamaya başlıyor. Ama olayları birleştiremiyor. Ceylin, Engin’i öldürmek suçundan tutuklanacak mı?

Yargı 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin Başına Gelenleri Hatırlamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler