Ana SayfaDizilerSadakatsiz 44. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin'e Kimse İnanmıyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 44. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin’e Kimse İnanmıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 44. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ali, annesinin Aras’la evlenmesini istemez ve ona tepki gösterip babasının evine gider. Volkan, Leyla’yı arayıp boşanmayı iptal etmesi ve Aras ile Asya’nın evlenmelerini engellemek için akıl verir. Aras, durumu öğrenip Leyla’nın ihanet fotoğraflarını yayınlar. Leyla, Asya’nın üzerine yürüyüp onu yaralar. Daha sonra Leyla, başına aldığı darbeyle yere yığılır. Leyla’yı kim yaraladı? Sadakatsiz 44. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Derin’e, kimse inanmıyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Derin’e Kimse İnanmıyor!

Sadakatsiz 44. bölüm 1. fragmanında; Herkes, Derin’in Leyla’yı yaraladığını düşünüyor. Derin, kendisinin bir şey yapmadığını söylese de kimseyi inandıramıyor. Nil, Leyla’yı yaraladığını Selçuk’a itiraf ediyor. Selçuk ona, bu durumu kimseye anlatmamasını istiyor ve suçu kendisinin üstleneceğini söylüyor.

İşte Sadakatsiz 44. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1473007620738985995

 

SADAKATSİZ 43. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya, Ali ile Volkan’ı görünce Aras’ın evlenme teklifine cevap veremez. Ali, annesine büyük tepki gösterip bundan sonra babasında kalacağını söyler. Volkan, Ali’yi eve götürüp onunla konuşur. O eve dönmezse annesinin daha rahat Aras’la görüşeceğini söyleyip onu eve döndürmeye ikna eder.

Volkan, Leyla’yı arayıp Aras’ın Asya’ya evlenme teklif ettiğini, o bir şey yapmazsa onların evleneceğini söyleyip ona akıl verir. Ondan, boşanma kararına itiraz etme hakkı olduğunu söyler. Leyla, Türkiye’ye dönüp Volkan’ın yanına gelir. Volkan, Aras ile Asya’yı ayırmanın ancak bir ihanetle olacağını bunu da onun yapabileceğini söyler.

Leyla, elindeki evraklarla Aras’ın kapısını çalar. Önce bardaklara getirdiği şarabı koyar. Aras, evrakları imzalayıp ondan evinden gitmesini ister. Asya, Aras’ın verdiği yüzüğü alıp onun yanına gider. Leyla’yı Aras’ın evinde görünce dönüp gider. Aras, Leyla’yı evinden kovup Asya’yı arayıp durumu anlatır.

Volkan, Derin’den hesap sormak için onun yanına gider. Derin ile Volkan, o geceyi birlikte geçirir. Volkan, Derin’in yanında uyanınca büyük bir pişmanlık yaşayıp hemen kalkıp gider. Derin, Volkan’ı yanında göremeyince Aras’ı arayıp, Leyla’nın boşanma davasını iptal edeceğini ona söyler ve ondan Leyla’yı kocasından uzak tutmasını ister.

Asya, Aras’a yüzüğü geri verir. Aras, o sinirle Leyla’yı arayıp bundan sonra çekişmeli boşanacağını, söyleyip onun kendisini aldattığını ispatlayan görüntüleri yayınlar. Derin, Leyla’yı vakfa çağırır. Leyla, orada yayınlanan fotoğraflarını görür. Son koz olarak Ali’ye annesiyle Aras’ın evleneceğini ona yalan söylediklerin söyler.

Asya, Leyla’nın peşinden gidip ondan bu yaptığının hesabını sorar. Leyla, onu kışkırtınca Aras’la evleneceğini düğün davetiyesini de ona göndereceğini söyler. Leyla, Asya’yı iter ve yaralanıp düşmesine neden olur. O sırada biri gelip Leyla’nın kafasına sopayla vurur. Asya ile Leyla, yerde yatarken Derin gelir ve ne olduğunu anlamaya çalışırken sopayı da eline alır.

Sadakatsiz 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Leyla’yı Kim Yaraladı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler