Ana SayfaDizilerMasterChef 18. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Takım Kaptanı...

İlgili Postlar

MasterChef 18. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Takım Kaptanı Kazandı?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, 18. haftanın ilk gününde kaptanlık oyunuyla ekrana geldi. Geçen hafta Araz’ın elenmesiyle yarışmada 7 kişi kaldı. Yedi yarışmacı mavi takım kaptanı olabilmek için en iyi pizza yapmak için mücadele etti. En iyi pizzayı yapan yarışmacı belli oldu. MasterChef 18. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Avantaj oyununu hangi takım kaptanı kazandı? Detaylar haberimizde…

MasterChef 17. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 18. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye 2021, ilk kaptanlık oyunuyla ekrana geldi. Oyun başlamadan önce şefler yarışmacılarla geçen haftanın kritiğini yaptı. Yarışmacılar hedeflerini açıkladı. Daha sonra kutular açıldı. Yarışmacılar pizza yapacaklarını öğrenince çok sevindiler. Pizza yapmaları için süre başladı.

18. HAFTA KAPTANLIK OYUNU!

Yarışmada yedi yarışmacı kaldığı için mavi takım 4 yarışmacıyla yarışacak. Bunun avantajını bilen yarışmacılar mavi takım kaptanı olabilmek için en iyi pizzayı yapmak için mücadele etti. Verilen süre bitti ve şefler yarışmacıların yaptığı pizzaların tadımlarını yapıp tek tek değerlendirdi.

En başarılı pizzayı yapan yarışmacı Dilara oldu. Dilara, mavi takım kaptanı oldu ve karşısına geçen hafta boyu tartışmalar yaşadığı Burcu’yu seçti. Burcu, kırmızı takım kaptanı oldu. Takımlar şöyle kuruldu;

Mavi takım kaptanı Dilara’nın seçtiği yarışmacılar; Eren, Tahsin ve Mert oldu.

Kırmızı takım kaptanı Burcu’nun seçtiği yarışmacılar; Sergen ve Hasan oldu.

Avantaj Oyununu Hangi Takım Kaptanı Kazandı?

Mavi ve kırmızı takım kurulduktan sona kaptanlar avantaj oyunu için tekrar mutfağa girdi. Üç aşamadan oluşan tadım oyununda Burcu ile Dilara, karşı karşıya geldi. Kaptanlar düellosunda sonralara doğru beraberlik bozuldu ve düellonun kazananı Dilara oldu. Dilara, bu avantaj oyununu kazanarak takımına bu akşam yapılacak dokunulmazlık oyununda ciddi bir avantaj sağlamış oldu.

Şefler, avantajı açıkladı. Mavi takım bu akşam yapılacak dokunulmazlık oyununda yapılacak olan menüyü bir gün öncesinden öğrendi. Mavi takım, bu akşam yapılacak dokunulmazlık oyununda hem yarışmacı olarak avantaj sağlamış olarak, hem de menüyü bir gün öncesinden öğrendiği için planlama yaparak oyuna gelecek.

MasterChef 17. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 3. Eleme…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler