Ana SayfaDizilerAziz 8. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Aziz Efnan'ı Mısır'a Gitmekten Vazgeçirebilecek...

İlgili Postlar

Aziz 8. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Aziz Efnan’ı Mısır’a Gitmekten Vazgeçirebilecek Mi?

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Aziz, 8. yeni bölümüyle 24 aralık cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aziz, Efnan’ı almak için Pierre’nin kapısını çalar. Efnan, onunla gitmek istemeyince Pierre araya girer. Aziz, Pierre’nin yakasına yapışıp Efnan’ı almadan gitmeyeceğini söyler. Galip, Mustafa’nın kızının peşini bırakması için onu çocuklarıyla tehdit eder. Mustafa, silahını alıp Galip’in konağını basar. Aziz, Mustafa’nın Adem’i vurmasına engel olur. Aziz, şehrin ortasında düzene karşı ilk başkaldırı mesajına verir. Aziz 8. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Aziz, Efnan’ı Mısır’a gitmekten vazgeçirebilecek mi?

Cuma Dizileri 2021

Aziz Efnan’ı Mısır’a Gitmekten Vazgeçirebilecek Mi?

Aziz 8. bölüm 1. ön izlemesinde; Aziz, Efnan’ın Mısır’a prensesin yanına gideceğini öğreniyor. Efnan’ın yanına gidip ondan Mısır’a gitmemesini memleketinde, yanında kalmasını istiyor. Aziz, Efnan’ı bu kararından döndürebilecek mi?

İşte Aziz 8. bölüm 1. ön izleme…

AZİZ 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Prenses Fevziye, Pierre’nin misafiri olarak gelir. Efnan, prensesin ısrarıyla orada kalmayı kabul eder. Prensesin ellerindeki yaraları görüp ona özel bir merhem hazırlar. Prenses Efnan’ı çok sever ve akşam davetli olduğu yemeğe onu da götürmek ister. Pierre, prensese onun bu düşüncesinin pek iyi bir fikir olmadığını söyler. Ama prenses Efnan’ı öyle bir hazırlatıyor ki onu görenler gözlerine inanamaz.

Aziz, Fatma anadan kendisine Mustafa Kemal paşanın yardım ettiğini öğrenip duygulanır. Hazırlanan Aziz, prensesle tanışır. Galip’in yeğeni olarak kendisini tanıtıp o yemeğe onunla birlikte katılır. Yemekte, Efnan’ın değişimi herkesi çok şaşırtır. Dilruba, bir mektup yazıp mektubu Efnan’a verir ve ondan o mektubu Aziz’e vermesini ister.

Aziz, eve gidince mektubu okumadan yırtıp atar. Mektup, Maksude’nin eline geçer. Maksude, amcasının Aziz’e bıraktığı malların babasının üzerine emanet edildiğini öğrenir. Prenses, Aziz’in atölyesine uğramadan yola çıkar. Efnan, koşarak prensesin arabasının önüne geçip ona topladığı çiçekleri verir.

Prenses Efnan’nın bir dileğini gerçekleştirmek ister. Aziz, tam ümitsizliğe kapılıp kendisini artık bir mucizenin kurtaracağını düşünürken prenses içeri girer. Efnan’nın, dokuduğu halının başına gidip Aziz’den, o halının hikayesini dinlemek istediğini söyler. Aziz, bülbülün güle aşık olma hikayesini anlatmaya başlar.

Prenses hikayeyi dinledikten sonra o halıyı aldığını ancak, pahasını kendisinin biçeceğini söyleyip Aziz’in masasının üzerini parayla doldurur. Kalan parayı ise halının bitiminde vereceğini söyler. Prenses Fevziye, hikayedeki bülbülün Efnan olduğunu anlar. Aziz’den bir şartı olduğunu, o halıyı bülbülün yani Efnan’ın bitirmesini istediğini söyler.

Aziz 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Pierre’nin Yakasına Yapışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler