Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 118. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Betül'ün Yaptığı Sahtekarlık Ortaya...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 118. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Betül’ün Yaptığı Sahtekarlık Ortaya Çıkıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 118. yeni bölümüyle 23 aralık perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Betül, Haminnenin elinden Hakan Gümüşoğlu’nun fotoğrafını almak isterken onu yere düşürür. Haminne, başını çarpar ve kanlar içinde yere yığılır. Betül ile Şermin’in eline, büyük bir koz geçer. Bir Zamanlar Çukurova 118. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Betül’ün yaptığı sahtekarlık ortaya çıkıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Betül’ün Yaptığı Sahtekarlık Ortaya Çıkıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 118. bölüm 2. fragmanında; Züleyha, kendi arazisini Betül’ün sattığını öğreniyor. Fikret’e Betül’ün şirketi soymaya çalıştığını söylüyor. Betül, gelinlik provası yaparken Fikret onun yanına gidiyor ve az kalsın onun gibi sahtekar biriyle evlenmek durumunda kalacağını söylüyor. Fikret, Betül’le evlenmekten vazgeçiyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 118. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1473008496513798149

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 117. BÖLÜM ÖZETİ!

Mehmet, Züleyha’yı hastaneye yetiştirir. Fikret, Çetin’le konuşmak için restorana gider. Konağa, savcı gelir. Konaktakiler Züleyha’nın vurulduğunu ve ağır yaralı olduğunu öğrenir. Durumu öğrenin Fikret, hastaneye koşar.

Züleyha, aylarca hastanede yatar ve Mehmet, onun başından bir an olsun ayrılmaz. Fikret, hastanede yine Mehmet’le takışır. Lütfiye, Fikret’le konuşup onu sakinleştirir. Abdulkadir, kardeşinin Züleyha’yı vurduğunu öğrenir ve bu suçu başka birine atmak için hedef belirler.

Sürekli kumar oynayan ve kaybeden Mahmut’u ele geçirip onu, Züleyha’yı vurduğunu kabul etmesini sağlar. Mahmut, mahalle mahalle gezip Züleyha’yı öldürmek istediğini kabul ettiğini kabul eder.

Mehmet, tüm bunları Abdulkadir’in yaptığını anlar. Gidip ondan bunun hesabını sorar. Fikret, artık Züleyha’dan vazgeçmek ister ve Betül’le birlikte bir tatil planı yapar. Betül, Kerem Ali ile birlikte Fikret, Antalya’ya tatile gider. Televizyonlar silah kaçakçısı Hakan Gümüşoğlu’nu konu alan bir program yayınlar.

Fikret, televizyonu izleyince tatili yarım bırakıp tekrar, Çukurova’ya geri dönmek ister. Betül, bu duruma çok bozulur. Tüm aile Hakan Gümüşoğlu’nun kim olduğunu izlemek isterken, Fikret eve gelir. Betül, yine Fikret’in kendisi değil Züleyha’yı düşündüğü için deliye döner. Silah kaçakçısı Hakan Günüşoğlu’un fotoğrafını tüm Türkiye görür. Ama Züleyha, yayınlanan fotoğrafı göremez.

Bir Zamanlar Çukurova 118. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Betül Haminnenin Ölümüne Mi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler