Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Anne Olmak İstediğini Açıklıyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Anne Olmak İstediğini Açıklıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 25. yeni bölümüyle 23 aralık perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nalan, annesinin kendisine yıllarca yaşattığı şeyleri anlamaya çalışır. İçinde büyük bir boşluk oluşur. Bu boşluğu doldurmak için mutlu olmak ister ve Sedat’la yakınlaşarak gerçek bir karı koca olmayı dener. Nalan, aradığı mutluluğu bulabilecek mi? Camdaki Kız 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nalan, annesiyle yüzleşiyor ve ona anne olmak istediğini açıklıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Anne Olmak İstediğini Açıklıyor!

Camdaki Kız 25. bölüm 2. fragmanında; Feride, Adil ile Cana’yı el ele yakalıyor. Adil’e, bir boşanma avukatı da kendisine ayarlamasını söylüyor. Hayri’ye yakalanan Muzo, ona Meliha’ya aşık olduğunu söylüyor. Gülcihan, Selen’in hamile olmadığını öğreniyor. Nalan, annesi ile yüzleşiyor. Ona anne olmak istediğini açıklıyor.

İşte Camdaki Kız 25. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Nalan, annesinin yanına gidip Sema İpekoğlu’nun kim olduğunu sorar. Feride, sinir krizi geçirir ve aklını kaybetmiş gibi evin içinde Sema diye seslenip ağlamaya başlar. Nalan, annesinin sakinleşmesini bekledikten sonra babasıyla konuşur ve Sema’nın kim olduğunu kendisine anlatmaya karar verene kadar kendisini aramamalarını söyleyip evden çıkıp gider.

Cavit, Sedat’ı kovar. Ancak işin içinde Muzo’nun da olduğunu öğrenince onlara yardım etmek ister. Hemen Alper denilen adamı bulur. Alper, kendisinde görüntü olmadığını söyler ve Cavit’i Meliha’ya götürür. Meliha, önce elinde görüntü olmadığını söyler. Ama sonra mecbur kalıp elinde görüntü olduğunu itiraf eder.

Cavit, Sedat’a onu büyük bir beladan kurtardığını ancak, bunun karşılığında Beyoğlu’ndaki otele kendisini ortak olmak istediğini söyler. Sedat, bu durumu babasına nasıl anlatacağını bilemez. Rafet, Sedat’ın bir sorunu olduğunu anlar. Sedat, bankadan çektikleri kredinin bittiğini ve nakde ihtiyacı olduklarını söyler.

Bunun için bir ortak bulmaları gerektiğini ve Cahit eniştesinin ortak olabileceğini söyler. Adil, Feride’yle konuşup Nalan’ı eve çağırır ve ona aradığı kutuyu verir. Nalan, kutuyu açıp Sema’nın kendisine bıraktığı sözde mektubu okur.

Bir ablası olduğunu ve onun hasta olduğu için kendisinin dünyaya geldiğini öğrenen Nalan, neden sevilmediğini anladığını söyleyip evden ayrılır. Feride, Sema’nın onun annesi olduğunu yine saklar. Nalan, kafasını dağıtmak için dışarı yemeğe çıkar. Orada Melisa ile Sedat’ın tartıştığına şahit olur.

Hayri, Meliha’yı şirkete götürdüğünde Rafet’in ona Melisa olarak konuştuğuna şahit olup şok olur. Rafet, çocuklarını toplayıp bu ortaklık işini oylamaya sunar. Oylamaya Cavit’de gelir. Üçe üç evet ve ret oyu gelince Cavit içeri Alper’i çağırır. Karar Gülcihan’ın oyuna kalır.

Camdaki Kız 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat’la Yakınlaşmayı Deniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler