Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 119. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha'yı Kim Boğmaya Çalışıyor?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 119. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha’yı Kim Boğmaya Çalışıyor?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 118. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Betül, Hamine’nin elindeki fotoğrafı almaya çalışırken onu yaralıyor. Züleyha ile Mehmet, nişanlandıklarını ilan ediyor. Züleyha, Betül’ün kendi tarlasını başkaları üzerinden sattığını öğreniyor. Bunu öğrenen Fikret, Betül’le evlenmekten vazgeçiyor. Bir Zamanlar Çukurova 119. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Züleyha’yı, kim boğmaya çalışıyor?

Perşembe Dizileri 2021

Züleyha’yı Kim Boğmaya Çalışıyor?

Bir Zamanlar Çukurova 119. bölüm 1. fragmanında; Züleyha, Şermin ile Betül’ün kapısına gidip onlardan bir an önce evi terk etmelerini, eğer terk etmezlerse onları kapı dışarı çıkaracağını söylüyor. Mehmet, hapse giriyor. Onun hapse girmesi Abdulkadir’le bir hesap görmesi için olduğu anlaşılıyor. Züleyha, uyurken birisi onu boğmaya çalışıyor. Züleyha’yı, öldürmeye çalışan kim?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 119. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1474127938878590980

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 118. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Betül, Haminenin elindeki fotoğrafı görüyor. O fotoğrafta Demir’in yanındaki kişinin Hakan Gümüşoğlu olduğunu anlıyor. Onun elinden fotoğrafı almaya çalışken Hamine düşüp yaralanıyor. Betül, panik yapıp odadan çıkıyor. Ama, evin çalışanlarına yakalanıyor. Haminneyi kanlar içinde bırakan Betül, annesine durumu anlatıyor.

Şermin, Haminnenin yanına gidip onun yaşadığını anlayınca herkese haber veriyor. Fikret, Haminneyi hastaneye yetiştiriyor. Mehmet ile Züleyha, bir basın açıklaması yapıyor. Basına sözlendiklerini açıklıyor. Bunu duyan Fikret, Betül’le evlenme tarihini açıklamak için birlikte onları yemeğe davet ediyor.

Bu arada Abdulkadir, Betül’ün evine gidip ona ortaklığının devam edeceği, Fikret’le evlenerek kendisinden kurtulamayacağını söyleyip onu tehdit ediyor. Ona yüklü bir miktarda fatura kesmesini istiyor. Bundan sonra da kendisinden kurtulamayacağını Fikret’le evlenirse Fekeli’nin malları içinde ortak olacağını söylüyor.

Saniye, tarlaları dolaşırken birilerinin Yamanların arazisine çit çektiğini görüyor. Züleyha, araştırıyor ve o araziyi Betül’ün sattığını öğreniyor. Bu durumu önce Züleyha, Lütfiye’yle paylaşıyor. Ona Betül’ün, kendilerini dolandığını söylüyor. Lütfiye, Fikret’i Yamalar konağına çağırıp durumu anlatıyor.

Şermin, arkadaşlarıyla birlikte kızının evlenme kutlamasını yaparken kapı çalınıyor. Fikret, içeri giriyor ve Betül’e, onun yaptığı sahtekarlığı öğrendiğini, onun gibi biriyle evlenemeyeceğini söylüyor. Betül, Fiket’e ne diyeceğini bilemiyor.

Bir Zamanlar Çukurova 118. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Betül’ün Yaptığı Sahtekarlık Ortaya…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler