Ana SayfaDizilerMahkum 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre Fırat'a Keşif Yaptırınca Barış Tutuşuyor!

İlgili Postlar

Mahkum 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre Fırat’a Keşif Yaptırınca Barış Tutuşuyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Mahkum, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cemre, Fırat’ın masum olduğuna inanmaktan vazgeçmiyor. Fırat, hücreye atıldığında yere bir şeyler kazıdığını hatırlıyor. Barış’a, birileri tarafından onun Savaş olmadığına dair notlar geliyor. Cemre, izlediği videodan Fırat’ın masum olduğunu anlıyor. Tahir savcı, Fırat’ın bir şeyler hatırlamasından rahatsız oluyor. Mahkum, 4. bölüm 1. fragmanı yayınladı. Cemre, Fırat’a cinayet gününe tekrar keşif yaptırınca Barış tutuşuyor.

Perşembe Dizileri 2021

Cemre Fırat’a Keşif Yaptırınca Barış Tutuşuyor!

Mahkum 4. bölüm 1. fragmanında; Cemre, cinayet gününü Fırat’a keşif yaptırmayı savcılığa kabul ettiriyor. Fırat, keşif için evine gidiyor. Nazlı’nın kardeşi, valiz içinde bir ceset buluyor. Barış, bunu düşünmediği için tutuşmaya başlıyor. Aslında, Mahir savcıyla Fırat’ın eşi arasında bir ilişki vardır. Fırat’ın aldatıldığı doğrudur. Ama bunu Fırat, hatırlamıyor.

İşte Mahkum 4. bölüm 1. fragmanı…

MAHKUM 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fırat, mahkum olmadan önce Barış’ı yakalamak için elinden geleni yapıyor. Ama Barış, emniyet müdürünü ayarlayıp Fırat’ın kendisine ulaşmasını istemiyor. Barış, Fırat’ın kendisiyle konuşmasını ses kaydını aldığını anlayıp, onu korumalarla yanına çağırıyor. Fırat’a, etrafta bir çok katil olduğunu ve kendisini bırakmasını istiyor.

Onun cebindeki ses kaydını alıyor. Fırat, cebindeki başka ses kaydıyla onun Savaş olmadığını ispatlamak istiyor. Basın, Büge ile Barış’ı canlı yayına davet ediyor. Büge, canlı yayında kocasının aslında Savaş olmadığını açıklamaya çalışıyor. Barış, Büge’yi oğluyla tehdit ediyor.

Ama yine, Barış’ın işi rast gidiyor. Büge, tam onun kocası olmadığını açıklayacağı sırada Can, içeri giriyor. Büge, Savaş’ın kendisine bıraktığı zarfı açmadan saklıyor. Cemre, Fırat’ın olay yeri uygulamasının videosunu izliyor ve o videodaki kişinin o olmadığını anlıyor. Hemen, savcı Tahir’in yanına gidiyor ve dublörün yaptığını onaylatıyor.

Fırat, hapisteyken bazı şeyler hatırlamaya başlıyor. Mahkeme günlerinde kendisinin uyutulduğunu anlıyor. Hatırladığı her şeyi Cemre’ye anlatıyor. Cemre, izlediği videoya inanmadığını ve onun suçsuz olduğunu bildiğini söylüyor.

Fırat ona, o gece iki kez kapısının zilinin çaldığını hatırladığını söylüyor. Cemre, Tahir savcı istemese de o gecenin tüm kayıtlarını araştırıp görmek istediğini söylüyor.

Mahkum 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Fırat Barış’a Meydan Okuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler