Ana SayfaDizilerMahkum 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Fırat Barış'a Meydan Okuyor!

İlgili Postlar

Mahkum 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Fırat Barış’a Meydan Okuyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Mahkum, 3. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fırat, mahkemeye çıkar ve ağırlaştırılmış müebbet cezasıyla yargılanır. Fırat hapse girmeden önce Barış’ın kardeşinin yerine geçtiğini anlar ve onu tutuklamak için peşini bırakmaz. Büge, Barış’ın kocasının yerine geçtiğini anlatan bir açıklama yapar. Mahkum 3. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Fırat, Barış’a meydan okuyor.

Perşembe Dizileri 2021

Fırat Barış’a Meydan Okuyor!

Mahkum 3. bölüm 3. fragmanında; Fırat, Barış’ın Savaş’ın yerine geçtiğini anlıyor. Ancak elinde net bir kanıt olmadığı için bir şey yapamıyor. Onun karşısına çıkıp ona, kendi adında ve kendi bedeninde yaşama şansı vereceğini ancak dört duvar arasında, gün yüzü görmeden yaşayacağını söylüyor. Barış ise ona gülüyor. Daha sonra arabasına binip arabayı Fırat’ın üzerine sürüyor. Fırat ise, kaçmadan onun ne yapacağını bekliyor.

İşte Mahkum 3. bölüm 3. fragmanı…

MAHKUM 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Beş ay öncesinde Barış, Savaş’ın yerine geçer. Fırat, Savaş’ın son nefesinde söylediği sözlerle kardeşinin onu öldürdüğünü ve yerine geçtiğinden emin olur. DNA testi yaptırır ve ikiz oldukları için testler uyuşur.

Fırat, parmak izi analizi yaptırmak ister. Barış, parmak izini verir. Adli tıp doktoru, parmak izi analizi sonucunun ölen kişiyle uyuşmadığını rapor eder. Barış, sonucu değiştirip adli tıp doktorunu da yardımcısına trafik kazası görüntüsü verip öldürtür.

Barış, eve gittiğinde annesi onu tanır. Ona, abisi gibi gözlük takmaya mı heveslendiğini sorar. Herkes onun Savaş olduğunu söylese de o, oğlunu tanıdığını ve onun Barış olduğunu söyler. Savaş’ı babası yanına çağırır ve kardeşinin ölüp ölmediğinden emin olup olmadığını sorar.

Oda öldüğünü söyler. Barış, babasından kendisine çürük elma olduğunu ve ölmesinin iyi olduğunu söylemesine çok içerler. Çocukluğundan beri istenmeyen ve aşağılanan çocuk olduğu için Barış, gidip Savaş’ın mezarında onunla dertleşir. Büge, Barış’ın elinden kurtulmak için onun cebinden kasanın anahtarını alır.

Oğluyla birlikte yurt dışına kaçmak için hava alanına gidip uçağa biner. Barış, Büge’nin kaçtığını öğrenir ve son anda onu uçaktan geri indirmeyi başarır. Fırat, Hacı’nın adamları tarafından öldüresiye dayak yer. Barış, cezaevi müdürünü arayıp onun zarar görmemesini ister. Cemre, Fırat’ın avukatlığını aldıktan sonra onun dosyasını inceler.

Görüntüleri, vakfın gecesinde bakmak durumunda kalır. Cemre, izlediği görüntülerde Fırat’ın cinayeti işleyip valizle evden çıktığını görüp şok olur. Barış da, arkasından onun nasıl şok olduğunu büyük bir zevkle izler.

Mahkum 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Büge Barış’ın Kocasının Yerine Geçtiğini Açıklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler