Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Atlas'ın Oğlu Olduğunu...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Atlas’ın Oğlu Olduğunu Öğreniyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 27. bölümüyle 24 aralık perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ozan, Ayaz’ın erkek kardeşi olduğunu öğrenir. Zorda olsa gidip babasını görür. Ama babası Ozan’ı tanımaz. Çağla, Ozan’ı boşanmadan vazgeçirmek için ona Ela’yı göstermemekle tehdit eder. Ayaz, Esra’yı Atlas üzerinden tehdit eder. Aşk Mantık İntikam 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ozan, Atlas’ın oğlu olduğunu öğreniyor.

Cuma Dizileri 2021

Ozan Atlas’ın Oğlu Olduğunu Öğreniyor!

Aşk Mantık İntikam 27. bölüm 1. fragmanında; Çınar, Ozan’ın yanına gidip ondan ailesinden de çocuğundan da uzak durmasını, 5 yıldır o olmadan gayet iyi olduklarını söylüyor. Esra, Çınar’ın bu yaptığını öğrenip ona çok kızıyor ve gidip Ozan’a gerçekleri anlatacağını söylüyor. Ayaz ise, Ozan’ın kendisine zarar veremeyeceğini düşünmesine öfkeleniyor ve ona Atlas’ın onun oğlu olduğunu söylüyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 27. bölüm 1. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayaz, Elif’in düğününe gelir. Ozan, onun yanına gidip Ayaz’ı uyarmak ister. Ama o, kardeşinin düğününe geldiğini söyler. Ozan, Ayaz’ın kardeşi olduğunu ve onun yıllardır kendisini takip ettiğini öğrenir. Çağla, düğünde Esra ile Ozan’ı yan yana görmekten rahatsız olur. Çınar’da, aynı şekilde Esra’nın yanında Ozan’ı görmek istemez.

O gece içkiyi fazla kaçıran Çınar, Esra’ya bir kez kendisine Ozan’a baktığı gibi bakmadığını söyler. Esra, onun bu oyunu oynamak istediğini yine hatırlatır. Çınar, Esra’nın kendisini terk edeceğinden korkup ertesi gün ona hiçbir şey olmamış gibi davranır.

Çağla, Ozan’ın boşanma davası açtığını öğrenir. Esra’nın karşısına çıkıp Ozan’ın kendisine boşanma davası açtığını ve bunun sebebinin o olduğunu söyler. Çağla, Ozan’a kızını göstermez. Ozan’a, eğer boşanmaktan vazgeçerse kızını görebileceğini söyler.

Ozan, Esra’yla birlikte babasını görmeye gider. Ama babası Ozan’ı tanımaz. Esra, ödül törenine gider. Ozan, onun yalnız kalmasını istemediği için kendisi de gider. Ayaz, orada ödül alır. Ozan’a sataşıp onun kendisini kıskanıp üzerine yürümüş gibi lanse ettirir.

Ekrem ile Elif, ilk gecelerini evde yalnız geçirmek ister. Zümrüt, eve gizlice girince Ekrem onu hırsız sanıp kafasını yaralar. O gece Zümrüt’ün başında kalma durumunda kalır. Ertesi gün Ekrem, bir otel ayarlar. Elif ile birlikte otele gider. Ama ahlak polisi odalarını basıp onları emniyete götürür.

Yeni evli çiftin ikinci geceleri de berbat olur. Bu sefer Elif, onu yanına almaz ve kanepede yatırır. Ayaz, Esra’nın yanına gidip Çınar’ın onun yanına Londra’ya gittiğinde onun hamile olduğunu, Atlas’ın Ozan’dan olduğunu bildiğini ve eğer dediklerini yapmazsa bunu herkese açıklayacağını söyler.

Aşk Mantık İntikam 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ayaz Esra’yı Tehdit Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler