Ana SayfaDizilerMasterChef 18. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 2. Eleme...

İlgili Postlar

MasterChef 18. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, 18. haftanın 2. dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Ekip dış çekim için Antalya’ya gitti. Mavi ve kırmızı takım Antalya yöresine ait 5 çeşit yemek yapıp misafirlerin beğenisine sundu. Misafirler beğendikleri takımın yemeğine oy verdi. Oylar stüdyoda açıldı. MasterChef 18. hafta 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 2. eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 18. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme…

MasterChef 18. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef ekibi dış çekim için Antalya’ya gitti. Önce takımlar Antalya’yı gezdi. MasterChef’in sebze ve meyvelerinin üretildikleri yerleri gezen yarışmacılarla elleriyle sebze ve meyve topladı. Şefler, takımlardan Antalya iline ait 5 çeşit yemek yapmalarını istedi. Her iki takım yemekleri en iyi şekilde yapmak için büyük mücadele verdi.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi ve kırmızı takım yapacakları yemeklerin listesini aldı ve şefler onlara bu yemekleri yapmak için tam bir saat süre verdi. Verilen süre içinde her iki takımda var güçleriyle yemekleri yapmak için mücadele etti. Son altı dakika kala kırmızı takım bir yemeğine yeni başladı.

Şefler onların bu yemeği yetiştiremeyeceğini düşündü ancak takım büyük bir hızla yemeği yetiştirmeyi başardı. Oyun bitti ve misafirler yemeklerin tadımlarını yapıp beğendikleri yemeğe puanlarını verdi. Stüdyoda oylar açıldı. Tatlı yemeğine kadar takımlar eşit oy aldı. Tatlının bozduğu beraberliği mavi takıma gelen oylar bozdu. Mavi takım 2 puan farkla kırmızı takım karşısında galip oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Haftanın 2. dokunulmazlığını kaybeden kırmızı takım tekrar mutfağa girdi. Mehmet şef, kendi imza yemeğiyle onların karşısına çıktı. Yarışmacılar yemeğin tadımını yaptıktan sonra Mehmet şefin yemeğine en yakın yemeği yapmak için mücadele verdi. Verilen sürenin sonunda en başarılı yemeği yapan isim Sergen oldu.

Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

Sergen, bireysel dokunulmazlığı kazandıktan sonra takım, geriye kalan Hasan ile Burcu arasında oylarını kullandı. Beraberliği Sergen’in oyu bozdu ve Hasan haftanın ikinci eleme adayı oldu.

MasterChef 18. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Takım Kaptanı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler