Ana SayfaDizilerSadakatsiz 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Annesine Kızıp Evi Terk Ediyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Annesine Kızıp Evi Terk Ediyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 44. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Leyla, hastaneye kaldırılıyor. Derin ise, Leyla’yı öldürmeye teşebbüsten sorguya alınıyor. O yapmadığını söylese de kimse Derin’e inanmıyor. Nil, Selçuk’la buluşup Leyla’yı kendisinin Asya’yı kurtarmak için yaraladığını itiraf ediyor. Asya, Ali’yi babasının yönlendirdiğini anlıyor ve gidip Aras’ın yüzüğünü kabul ediyor. Bunu öğrenen Ali, annesine kızıp evi terk ediyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Ali Annesine Kızıp Evi Terk Ediyor!

Sadakatsiz 45. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Derin, Leyla ile Asya’yı yerde yaralı bir şekilde yattığını görüp kanlı sopayı eline alıyor. O sırada polisler geliyor ve Derin suçlu olarak sorguya alınıyor. Derin, herkese Leyla’yı yaralayanın kendisi olmadığını söylese de kimse ona inanmıyor. Annesi babası ve dayısı dahil.

SADAKATSİZ 44. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asya, ifade vermeye geliyor ve ifadesinde Leyla’nın kendisini yaraladığını, onu yaralayanı görmediğini söylüyor. Nil, panik içinde Selçuk’la buluşmak istiyor. Ona Leyla’yı kendisinin yaraladığını, eğer ona engel olmasaydı Leyla’nın Asya’yı öldüreceğini söylüyor. Selçuk, ondan bunu kimseye anlatmamasını, suçu kendisinin üstleneceğini söylüyor.

Ama Nil, bunu kabul etmiyor. Selçuk’la birlikte emniyete gidip ifade veriyor. Suçunu itiraf ediyor. Böyle olunca Derin serbest bırakılıyor. Volkan, bu durumdan haberi olmadan kızını alıp Asya’nın evine gidiyor. Aras, olayları öğrenip Asya’yı arıyor. Ancak ona ulaşamayınca evine gidiyor.

Volkan, Aras’ın geldiğini duyup hemen onun yanına gidiyor. Aras, Volkan’ın Leyla’yla işbirliği yaptığını ve onu boşanmaktan vazgeçirmeye çalıştığını Asya’ya söylüyor. Bunu duyan Asya, Volkan’a, Zeynep’i de alıp evinden gitmesini istiyor. Derin, Volkan’ın evine kızını almak için gidiyor. Onu karşısında gören Volkan çok şaşırıyor ve kızını ona vermek zorunda kalıyor.

Asya ile Volkan, Ali’yi terapiste götürüyor. Terapist Ali’yle konuştuktan sonra Asya ile Volkan’la konuşuyor. Volkan’ın Ali’yi yönlendirdiğini söylüyor. Asya, eve geldikten sonra Ali’nin babasına Aras’ın evine kendisini onun götürdüğünü annesine anlatmadığını söylediğini duyuyor.

Hemen Aras’ın yanına gidiyor. Ona teklifine cevap vermediğini ama onunla bir yola çıkmak için yüzüğü kabul ettiğini söylüyor. Aras, yüzüğü Asya’nın parmağına takıyor. Asya, eve geldikten sonra Ali’ye Aras ile birlikte olmak için karar aldıklarını anlatıyor. Sabah kalktığında ise, Ali’nin eşyalarını toplayıp evden ayrıldığını kendisine de bir not bıraktığını görüyor.

Asya, Ali’nin notunu okurken Volkan, eve yerleştirdiği gizli kamerayla onu izliyor. Bundan sonra Asya, Ali’yi eve döndürmek için bir şey yapacak mı?

Sadakatsiz 44. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin’e Kimse İnanmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler