Ana SayfaDizilerAnnemizi Saklarken 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Handan Çocukları İle Dündar Arasında...

İlgili Postlar

Annemizi Saklarken 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Handan Çocukları İle Dündar Arasında Kalıyor!

Star Tv’nin yeni dizisi Annemizi Saklarken, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Dündar, Handan’la fotoğrafını çektirip yayınlatıyor. Herkes Dündar’ın bir kadınla görüştüğünü anlıyor. Ancak o kadının kim olduğunu bilmiyor. Benan, durumu anlıyor ve Dündar’la konuşuyor. Füsun, para verip Handan’ı işten kovduruyor. Dündar, Handan’la görüşmeye başlıyor ve ona rüya gibi günler yaşatıyor. Handan, Dündar’ın evlenme teklifini kabul ediyor. Ancak, onun kendisinin çocuklarının olduğunu bilmediğini anlıyor. Handan, çocukları ile Dündar arasında kalıyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Handan Çocukları İle Dündar Arasında Kalıyor!

Annemizi Saklarken 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Handan, Dündar’la görüştükten sonra görüntüleniyor. Görüntüler basında yayınlanınca herkes yüzü görünmeyen çantasında ponpon olan kadının kim olduğunu merak etmeye başlıyor. Aslında Dündar, bu fotoğrafı kendisi çektirip yayınlatıyor.

ANNEMİZİ SAKLARKEN 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Handan, yayınlanan fotoğraftan haberi olmuyor ve ponponlu çantasıyla Selin’in provası için Dündar’ın evine gidiyor. Evdeki herkes, fotoğraftaki kadının o olduğunu anlıyor. Benan, görüntüyü Selin görmeden Handan’ın önüne koyuyor. Handan’ın yanında o fotoğraftaki kadının servet avcısı, aşağılık bir kadın olduğu hakkında konuşuyor.

Handan, provasını bitirmek için uğraşırken Dündar geliyor. Handan, onun konuşmasından o fotoğrafı kendisinin çektirdiğini düşündüğünü anlıyor. Onun yanına gidip o fotoğrafı kendisinin çektirmediğini söylüyor. Dündar ona, inanmamış gibi yapıyor.

Derya, Bora’nın yanında çalışmak için işe gidiyor. Ama çaycılık yapacağını öğrenince büyük hayal kırıklığına uğruyor. Bora, Derya’nın projesinin olduğu diski çöpe atıyor. Derya ise bunu görüyor. Ona Handan’ın kızı olduğunu da itiraf ediyor. Benan, kardeşiyle konuşup onun hep kendisinden güçsüz kadınlar tercih etmesini yüzüne vuruyor.

Dündar, onunla konuştuktan sonra Füsun’un yanına gidip onunla birlikte oluyor. Füsun, ertesi gün Handan’ın iş yerine gidip para veriyor ve onun kovulmasını istiyor. Handan, işten kovuluyor ve iş aramaya başlıyor. Ancak, her kapı yüzüne kapanıyor. Dündar, yine Handan’ın karşısına çıkıyor.

Ona birbirlerine tanımaları için kendisine fırsat vermesini istiyor. Handan, Dündar’la görüşmeye başlıyor ve rüya gibi bir gün geçiriyor. Ertesi gün Dündar, yüzük alıp Handan’a evlenme teklif ediyor. Handan, Dündar’ın evlenme teklifini kabul ediyor. Ama çocuklarına bu durumu henüz anlatamıyor.

Dündar, Handan’ı herkesin göreceği bir restorana yemeğe götürüyor. Orada ona, çocuk istemediğini eğer çocuklu bir kadın olsaydı onunla evlenemeyeceğini söylüyor. Handan, onun çocuklarının olduğunu bilmediğini anlayınca şok oluyor. Bundan sonra Handan’ın tercihi ne yönde olacak?

Annemizi Saklarken 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Handan Dündar’ın Evlenme Teklifini Kabul…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler