Ana SayfaDizilerAnnemizi Saklarken 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Handan Dündar'ın Evlenme Teklifini Kabul...

İlgili Postlar

Annemizi Saklarken 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Handan Dündar’ın Evlenme Teklifini Kabul Ediyor!

Star Tv’nin yeni dizisi Annemizi Saklarken, 3. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Dündar, Handan’ın başını döndürmek ve onunla evlenmek için elinden geleni yapar. Derya, annesinin Dündar’la evlenmesini istemez. Füsun, Handan’ın çalıştığı yere gidip patronuna yüklü para verir ve ondan Handan’ı işten çıkarmasını ister. Handan, işten çıkarıldığını öğrenir. Annemizi Beklerken 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Handan, Dündar’ın evlenme teklifini kabul ediyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Handan Dündar’ın Evlenme Teklifini Kabul Ediyor!

Annemizi Saklarken 3. bölüm 2. fragmanında; Dündar, çok güzel bir yüzük alıp Handan’a evlenme teklifi ediyor. Handan da, onunla evlenmeyi kabul ediyor. Derya, annesinin yanlış yaptığını anlayıp onu uyarıyor. Füsun ile Benan, Handan’la uğraşıp onu aşağılamaya devam ediyor.

İşte Annemizi Saklarken 3. bölüm 2. fragmanı…

ANNEMİZİ SAKLARKEN 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Zerrin, evlilik yıl dönümlerinde kendisini başından vurarak intihar eder. İntihar etmeden önce Handan’ın kulağına bir şey söyler. Zerrin’in ölümünü duyan Benan, eve gelir. Füsun, Zerrin’in en yakın arkadaşıdır ve aynı zamanda yıllardır Dündar’la yasak bir ilişki yaşamaktadır.

Zerrin’in ölümüyle Dündar’la aralarındaki engelin kalktığını düşünür. Füsun, Zerrin’in öldüğü gün Dündar’ın Handan’ı öptüğünü görür. Ama yinede Zerrin’in onun kulağına ölmeden önce ne söylediğini merak eder. Onu aşağılamak için Benan’la birlikte ellerinden geleni yapar.

Dündar, evden ayrılmak üzere olan Handan’ı evine bırakır. Daha sonra yine onunla karşılaşır ve ona onunla evlenmek istediğini söyler. Ertesi gün Handan, Dündar’ın kendisini beklediği restorana gider. Onunla evlenmeyi kabul ettiğini, düğünde seçtiği gelinliği ve balayında nerelere gitmek istediğini alaycı bir şekilde söyler.

Sonra, onunla asla evlenmek istemediğini söyleyip orayı terk eder. İşinden kovulan Derya, Bora’nın verdiği parayı annesine kaptırmasından sonra Bora’nın yanına gider ve borcunu ödeyene kadar parasız onun yanında çalışmayı kabul eden bir sözleşme imzalar.

Can, hastalanır ve hastanede, Handan oğlunun Otizimli olduğunu öğrenir. Bunu önce kabul etmek istemez. Sonra Can’ın, özel bir eğitim alması gerektiğini öğrenip ne yapacağını düşünmeye başlar. Aslında, Dündar karısı ölmeden önce Handan’ı yeni kurbanı olarak seçmiştir. Bunu bilerek karısının ölümünü adım adım hazırlamıştır.

Annemizi Saklarken 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Handan Dündar’ın Evlenme Teklifini Kabul…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler