Ana SayfaDizilerAnnemizi Saklarken 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Handan Dündar'ın Evlenme Teklifini Kabul...

İlgili Postlar

Annemizi Saklarken 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Handan Dündar’ın Evlenme Teklifini Kabul Ediyor Mu?

Star Tv’nin yeni dizisi Annemizi Saklarken, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dündar, karısı Zerrin’in ölümünü elleriyle hazırlıyor. Ancak herkes, onun akıl hastası ve intihar ettiğini düşünmesini sağlıyor. Handan’ı, hedefine alan Dündar ona evlenme teklif ediyor. Ama Handan, bu teklifi kabul etmiyor. Onun sosyopat olduğunu düşünüyor. Annemizi Saklarken 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Handan, Dündar’ın evlenme teklifini kabul ediyor mu?

Çarşamba Dizileri 2021

Handan Dündar’ın Evlenme Teklifini Kabul Ediyor Mu?

Annemizi Beklerken 3. bölüm 1. fragmanında; Dündar, Handan’ın başını döndürmek ve onunla evlenmek için elinden geleni yapıyor. Derya, annesinin Dündar’la evlenmesini istemiyor. Füsun, Handan’ın çalıştığı yere gidip patronuna yüklü para veriyor ve ondan Handan’ı işten çıkarmasını istiyor. Handan, işten çıkarıldığını öğreniyor.

İşte Annemizi Saklarken 3. bölüm 1. fragmanı…

ANNEMİZİ SAKLARKEN 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zerrin, evlilik yıl dönümlerinde kendisini başından vurarak intihar ediyor. İntihar etmeden önce Handan’ın kulağına bir şey söylüyor. Zerrin’in ölümünü duyan Benan, eve geliyor. Füsun, Zerrin’in en yakın arkadaşıdır ve aynı zamanda yıllardır Dündar’la yasak bir ilişki yaşamaktadır.

Zerrin’in ölümüyle Dündar’la aralarındaki engelin kalktığını düşünüyor. Füsun, Zerrin’in öldüğü gün Dündar’ın Handan’ı öptüğünü görüyor. Ama yinede Zerrin’in onun kulağına ölmeden önce ne söylediğini merak ediyor. Onu aşağılamak için Benan’la birlikte ellerinden geleni yapıyor.

Dündar, evden ayrılmak üzere olan Handan’ı evine bırakıyor. Daha sonra yine onunla karşılaşıyor ve ona onunla evlenmek istediğini söylüyor. Ertesi gün Handan, Dündar’ın kendisini beklediği restorana gidiyor. Onunla evlenmeyi kabul ettiğini, düğünde seçtiği gelinliği ve balayında nerelere gitmek istediğini alaycı bir şekilde söylüyor.

Sonra, onunla asla evlenmek istemediğini söyleyip orayı terk ediyor. İşinden kovulan Derya, Bora’nın verdiği parayı annesine kaptırmasından sonra Bora’nın yanına gidiyor ve borcunu ödeyene kadar parasız onun yanında çalışmayı kabul eden bir sözleşme imzalıyor.

Can, hastalanıyor ve hastanede, Handan oğlunun Otizimli olduğunu öğreniyor. Bunu önce kabul etmek istemiyor. Sonra Can’ın, özel bir eğitim alması gerektiğini öğrenip ne yapacağını düşünmeye başlıyor. Aslında, Dündar karısı ölmeden önce Handan’ı yeni kurbanı olarak seçmiştir. Bunu bilerek karısının ölümünü adım adım hazırlamıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler