Ana SayfaDizilerMahkum 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Barış'ın Kardeşinin Yerine Geçtiğini Anlıyor!

İlgili Postlar

Mahkum 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Barış’ın Kardeşinin Yerine Geçtiğini Anlıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Mahkum, 2. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fırat, hapishanede işkence görür. Hacı ise, Fırat’a bakarak onun karısı ve kızını kastederek türkü söyler. Barış, Büge’yi tehditleriyle elinde tutmaya çalışır. Fırat’ın savunmasını onun dinlemek dahi istemediği acemi avukat Cemre üstlenmek ister. Fırat, hapisten kaçmaya çalışırken karşısına Barış çıkar. Mahkum 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fırat, Barış’ın kardeşinin yerine geçtiğini anlıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Fırat Barış’ın Kardeşinin Yerine Geçtiğini Anlıyor!

Mahkum 2. bölüm 2. fragmanında; Barış, Savaş’ın mezarının başına gidip rahat uyumasını hayatının kendisiyle daha güzel olacağını söylüyor. Barış’ın annesi onu tanıyor ve neden Savaş’ın gözlüklerini taktığını soruyor. Fırat, Barış’ın karşısına çıkıp ona oyunun bittiğini söylüyor.

İşte Mahkum 2. bölüm 2. fragmanı…

MAHKUM DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Fırat, işinde çok başarılı bir cumhuriyet savcısıdır. Mutlu bir evliliği ve güzeller güzeli bir kızı vardır. Fırat, bir aşiretin cinayetini aydınlatmak için işe koyulur. Hacı’nın abisini öldürdüğünü ispatlar. Onu tutuklamak için cenaze evine gittiğinde neredeyse silahların hedefi olacakken ahaliye izlettiği ses kaydıyla Hacı, aşiret tarafından abisini öldürdüğü için linç edilmek istenir.

Fırat, Hacı’yı öldürülmekten kurtarır. Ancak, onu abisini öldürmek suçundan emniyete gönderir. Barış ile Savaş, ikiz kardeşlerin karakterleri birbirinden çok farklıdır. Bir gün babaları oğullarını çağırıp artık emekli olmak istediğini ve tüm işlerini Savaş’a bıraktığını açıklar.

Barış, o gece eğlenmeye gider. Paralar saçıp bir kadınla tanışır. Tanıştığı kızın telefon görüşmesine şahit olup onu evlerinden birine götürür. Henüz yirmi yaşındaki genç kızı evinde öldürür. Genç kızın cesedi bulunur. Bu cinayeti Fırat savcı araştırır.

Barış, kardeşi Savaş’ı evinin balkonundan aşağı iter ve onun yerine geçer. Savaş ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Fırat, o ölmeden yanına gider. Savaş, kendisinin Savaş olduğunu söyler.

Fırat, gözlerini hapishanede açar. Herkes ona, karısını ve kızını katleden bir katil olduğunu söyler. Fırat, ne olduğunu anlayamaz. Barış, Büge’nin yanına Savaş gibi gider. Ama Büge, onun Savaş olmadığını anlar ve kocasını onun öldürdüğünü anlar.

Mahkum 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat’a Kumpas Kuran Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler