Ana SayfaDizilerElkızı 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ezo Harun'la Evlenmeyi Kabul Ediyor!

İlgili Postlar

Elkızı 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ezo Harun’la Evlenmeyi Kabul Ediyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Elkızı, 10. yeni bölümüyle 25 aralık cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali, nikah masasında Ezo’nun evlenmeyi kabul etmemesinden sonra büyük bir şoka girer. Onun neden böyle bir şey yaptığına anlam veremez. Harun, Ezo’yu kendisiyle evlenmeye zorlar. Ezo, hapse girmekten korkmaz. Ancak annesini yalnız bırakmak istemediği için ne yapacağını bilemez. Elkızı 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ezo, Harun’la evlenmeyi kabul ediyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Ezo Harun’la Evlenmeyi Kabul Ediyor!

Elkızı 10. bölüm 2. fragmanında; Seher, Bekir’le evlenmeye karar veriyor. Ezo, Ali’den vazgeçip Harun’un tehdidiyle onunla evlenmek zorunda kalıyor. Cavidan, Ezo ile Seher’in verdikleri bu kararlar karşısında eli kolu bağlanıyor. Ezo ile Harun için düğün dernek kuruluyor. Ali, Ezo’nun Harun’la evlendiğini duyup gözyaşları içinde onları uzaktan izliyor.

İşte Elkızı 10. bölüm 2. fragmanı…

 

ELKIZI 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Ezo, Ali’yi Songül’le birlikte bulur. Onun çok sarhoş olduğunu anlayıp hemen Songül’ü onun yanından uzaklaştırır. Ali, Ezo’nun hayalinin geldiğini düşünür. Ezo, Ali biraz kendisine geldikten sonra parmağındaki yüzüğü ona gösterip evlenme teklifini kabul ettiğini söyler. Ali, eve gidip annesine Ezo’yu akşam istemeye gideceklerini söyler.

Ali’nin annesi, Ezo’yu istemeye gitmek istemediğini söyler. Ekrem, Cavidan’ın arabasını uçurumun kenarında bulur. Cavidan’ı ise yaralı bir şekilde bulup hastaneye yetiştirir. Hastaneye kaldırılan Cavidan, kendisine gelir gelmez bu durumdan kimseye bahsetmemesini ister.

Selçuk, durumdan haberdar olur. Cavidan, Selçuk komutana intihar etmek istediğini söyler. Eve gelince de Ezo’ya, annesinin kendisini uçurumdan aşağı ittiğini onu kliniğe yatırmaları gerektiğini söyler. Ezo ise, annesini kliniğe yatırmak istemez. Ezo, Nermin’in yanına gidip onlardan evlerinden çıkmalarını ister.

Çıkmazlarsa diye kira kontratına on beş bin lira aylık kira ücreti yazar. Nermin, Aslı’nın düşürdüğü paralarla mücevherlerini denkleştirip kirayı ödemek ister. Ezo, annesiyle birlikte elbise almaya gider. Zeliha, Nermin’i görüp üzerine saldırır. O arbedede Nermin’in paraları çalınır.

Beş parasız kalan Nermin ile Harun, mecburen evden ayrılıp Mert’in çalıştığı otele gider. Nermin, Cemal’in çantasındaki görüntüleri bulur ve izleyince konağı Ezo’nun yaktığını anlar. Bekir, pavyonda tüm parasını kaptırır. Cavidan’la konuşmak için konağa gider. Orada, Esma Zeliha’yla konuşurken Bekir, Seher’in de onun kızı olduğunu duyar.

Cavidan, Bekir’i evden dışarı çıkartmak ister. Bekir ise, Seher’i sevdiğini ve onsuz olamadığı için haykırmaya başlar. Seher, duydukları karşısında yelkenleri suya indirir. Cavidan, kendisine verilen ağır ilaçları Zeliha’nın ilaçlarını kutusuna koyar. Zeliha, sürekli uyumaya başlar.

Harun, emniyete görüntüyü vermeye giderken Ali’yi düğüne giderken görür. Ali, arabadan Harun’un önüne zarfla para attırır. Harun, bunun üzerine Ezo’yla konuşmaya konağa gider. Ezo’ya, düğün hediyesi vermeye geldiğini söyleyip ona, konağı yaktığı anların görüntüsünü izletir.

Ona, ya annesinden ayrılıp hapse gireceğini, ya da kendisiyle evleneceğini söyler. Ezo, Ali’yle nikah masasına oturur. Ama evlenmeyi kabul edemez.

Elkızı 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezo Harun’la Evlenmeye Razı Olacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler