Ana SayfaDizilerMasterChef 18. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme...

İlgili Postlar

MasterChef 18. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, haftanın ilk dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Mavi takım menüyü bir gün öncesinden öğrenip oyuna hazırlıklı geldi. Şefler, menünün unlu mamuller olduğunu açıkladı. Her iki takımda haftanın ilk dokunulmazlığını alabilmek için büyük mücadele verdi. MasterChef 18. hafta 1. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 18. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Takım Kaptanı…

MasterChef 18. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Kırmızı takım menüyü oyun başlamadan hemen önce öğrendi ve üç kişiyle var güçleriyle menüyü tamamlamak için işe koyuldu. Mavi takım bir gün öncesinden menüyü öğrenip menüyü aralarında paylaşıp gereken ayarlamaları yapıp oyuna hazırlıklı geldi. Yedi çeşit unlu mamulleri yapmak için her iki takımda büyük mücadele verdi.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Verilen süre içinde her iki takımda yedi çeşit unlu mamulleri tamamlandı. Şefler, her iki takımında ürünlerinin tadımını tek tek yaptı, Beşe iki açık ara kırmızı takımın yaptığı menü beğenildi. Kırmızı takım 3 yarışmacıyla açık ara mavi takım karşısında galip oldu ve haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi takım bireysel dokunulmazlık için tekrar mutfağa girdi. Şefler, yarışmacılara kahve çeşitleri verdi. Kahve ürününü kullanarak onlardan yaratıcı yemek yapmalarını istedi. Verilen süre içinde dört yarışmacı da tatlı yapmayı tercih etti.

Süre bitti ve yarışmacılar tamamladıkları yaratıcı yemeklerini şeflerin beğenisine sundular. Şefler, tek tek yarışmacıların yemeklerinin tadımını yapıp en başarılı tabağı belirledi. Dilara ile Eren, en başarılı tabakları yapan isimler oldu. En başarılı tabağı ise Dilara yaparak bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Bireysel dokunulmazlıktan sonra takım kendi aralarında haftanın ilk eleme adayını belirlemek üzere oylarını kullandı. En çok oyu alan yarışmacı Mert oldu. Mert, 18. haftanın ilk eleme adayı oldu. Üç haftadır üst üste eleme potasında olan Mert, bu haftada o potadan çıkacağını söyledi.

MasterChef ekibi dış çekim için bu hafta Antalya’ya gidiyor.

MasterChef 17. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler