Ana SayfaDizilerKardeşlerim 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nebahat Ölecek Mi?

İlgili Postlar

Kardeşlerim 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nebahat Ölecek Mi?

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 34. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ömer ve kardeşleri, tanımadıkları birinin evine girerler. Ev sahibi evlerine gelince onları hırsız zanneder ve adam silahını çeker. Ömer, adamın silahını almaya çalışırken silah patlar ve kurşun Emel’e isabet eder. Kardeşlerim 34. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nebahat ölecek mi?

Cumartesi Dizileri 2021

Nebahat Ölecek Mi?

Kardeşlerim 34. bölüm 2. fragmanında; Nebahat, feci bir şekilde balkondan düşüyor ve hemen hastaneye kaldırılıyor. Doruk ile Kaan, Nebahat’ın düşmesinden sonra Ömer ve kardeşlerine cephe alıyor. Orhan’ın ise, önüne bir takım adamlar geçiyor ve onu darp ediyor.

İşte Kardeşlerim 34. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1473725856132608016

KARDEŞLERİM 33. BÖLÜM ÖZETİ!

Süsen Ömer’e, gerçekleri anlatacağı sırada Kaan, elini keser. Kaan’ın elinin yaralanmasıyla Süsen Ömer’e bir şey anlatamaz. Hastane sonrası, Kaan Ömer’e Süsen’le sevgili olduklarını onunla yakınlaştığını görünce kıskanıp böyle bir şey yaptığını söyler. Ömer ise, büyük bir hayal kırıklığına uğrar.

Orhan, Şengül’e evin tapusunun nasıl onun üzerinde olduğunu sorar. Oda, memleketteki tarlasının satıldığını ve eline para geçtiğini öğrenen Akif’in tapuyu kendisinin üzerine verdiği yalanını söyler. Orhan, buna pek inanamaz. Şengül, müteahhitin kendisi gibi bir çok kişiyi de dolandırdığını öğrenir.

Adamın ofisine gittiğinde ofisin kapanmış olduğunu görür. Harika’nın Süsen’in bilekliğini bozdurduğu kuyumcu Suzan’ı arar. Suzan, Harika’yı sıkıştırınca Süsen’in bilekliğini çaldığını ve okul taksitini ödediğini öğrenir. Harika, annesine küsüp o gün eve gitmez. Oğulcan onu gizlice evlerine götürür.

Ertesi gün Suzan okula gidip Harika’nın yatırdığı parayı geri alır ve kızını yanına çağırır. Süsen’le Harika’yı yanına çağırıp önce Süsen’den kızı adına özür diler. Sonra ona parasını geri iade eder ve Harika’yla konuşmalarını ister. Harika, eski hayatından hiçbir şey kalmadığını ve sadece okulun kaldığını onu da kaybetmemek için onun bilekliğini çaldığını söyler.

Süsen, parayı Harika’ya geri verip ona bir daha böyle bir şey yapmaması için söz isteyip sarılır. Akif, Berk’in babası Resul’le ortaklık yemeği yer. Resul, Akif’le ortak olmayı kabul eder. Suzan, Resul’un şirketine iş başvurusunda bulunur. Ama kabul edilmez. Suzan’ın düşürdüğü telefonu Resul bulur ve onun kim olduğunu hatırlar. Onu yönetici asistanı olarak işe alır.

Orhan, Şengül’ün arsasının satılmadığını öğrenir. Şengül, yine ona yalan söyler. Sonra Akif’le Şengül’ün konuşmalarını duyan Orhan, Kadir’in ölümüne Melisa’nın neden olduğunu anlar. Orhan polise gitmek ister. Nebahat, araya girip onun polise gitmesine engel olmaya çalışırken okulun balkonundan yere düşer.

Kardeşlerim 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emel Vuruluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler