Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Alper Nalan'a Ne Anlatıyor?

İlgili Postlar

Camdaki Kız 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Alper Nalan’a Ne Anlatıyor?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 25. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Gülcihan’ın oyuyla Cavit, otele ortak oluyor. Muzo, Meliha’dan ayrılmak istiyor. Meliha, Hayri’yle konuşup durumu ona farklı anlatıyor. Sedat, Cana’yla görüşmeye başlıyor ve eve sabaha karşı geliyor. Cana, Meliha ile buluşuyor. Alper ise, Nalan’ı arayıp ona anlatacakları olduğunu söylüyor. Camdaki Kız 26. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Alper, Nalan’a ne anlatıyor?

Perşembe Dizileri 2021

Alper Nalan’a Ne Anlatıyor?

Camdaki Kız 26. bölüm 1. fragmanında; Cana, Meliha’yı kafaya alıp onunla plan yapıyor. Ancak her şey için çok geçtir. Çünkü Muzo, babasına Meliha ile ilgili gerçeği açıklıyor. Koroğlu ailesi büyük bir kaosa sürükleniyor. Gülcihan, Selen’in yalan söylemesini affedemiyor. İşler dönüp dolaşıp Sedat’ın başına patlıyor. Nalan, Alper’den kendisine büyük yalan söylendiğini öğreniyor.

İşte Camdaki Kız 26. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 25. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cavit’in otele ortaklığı Gülcihan’ın oyuna kalıyor. Gülcihan, Sedat’ın ısrarıyla oyunu Cavit’ten yana kullanıyor. Daha sonra Cavit’in yanına gidip oğlunu neyle tehdit ettiğini, neden böyle bir şey yaptığının hesabını soruyor. Cavit ise, ona gerçekleri anlatamıyor.

Hayri, Meliha’nın Muzo’nun sevgilisi olduğunu öğreniyor. Meliha, durumu ona farklı anlatıyor. Muzo, Meliha’yla konuşup artık bu oyuna son vermeleri gerektiğini söylüyor. Meliha ise, onun için çok şey feda ettiğini söyleyip ondan ayrılmak istemiyor.

Nalan, onların tartıştığını görüp Meliha ile konuşuyor. Ona, Muzo’yla konuşacağını söylüyor. Selen, kocasıyla birlikte bebeği düşürdüklerini açıklamak için karar veriyor. Onların konuşmalarını hizmetçi duyuyor. Bu durumu Gülcihan’a anlatmak istiyor.

Rafet, Tako’nun annesini görüyor. Ona kendisinden bu durumu sakladığı için çok kızıyor. Feride, Cana ile Adil’in konuşmalarını duyuyor. Cana’yı güzel bir dille uyarıyor. Kocasına da, eğer Cana’yla görüşmeye devam ederse kendisine bir avukat bulmasını istiyor.

Feride, Nalan’ı eve çağırıyor ve kendisine saygısızlık ettiği için ona çocukluğundaki gibi bir ceza veriyor. Onu hapsettiği yeri temizlemesini istiyor. Nalan, annesine boyun eğip elleri yara oluncaya kadar o yeri temizliyor.

Sedat, Cana’yı arıyor ve onun kocasının yurt dışında olduğunu öğrenip geceyi onunla geçiriyor. Sabaha karşı gelen Sedat’ı, babası görüyor. Onun çalıştığına inanmak istiyor. Nalan, annesinin sözlerinden sonra çocuk sahibi olmak istiyor ve Sedat’la birlikte oluyor.

Cana, Meliha’yı bulup onunla buluşuyor. Alper de, Nalan’ı arayıp onunla buluşuyor. Hayri, Rafet’e Muzo ile Meliha’yı anlatmaya karar veriyor.

Camdaki Kız 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Anne Olmak İstediğini Açıklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler