Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Yıldırım'la Sevgili...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Yıldırım’la Sevgili Mi Oluyor?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 14. yeni bölümüyle 28 aralık salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ece, doğduğu gün kendisini terk eden annesinin kendisini babasından koparmak istediğini öğrenince Azra’yı bulup ondan yardım ister. Azra, Ece’ye yardım etmeyi kabul eder. Faruk, ölmek üzere olduğunu Sergen’e söyler. Sergen, ona yardım etmek için tanıdığı bir doktordan yardım ister. Azra, Sergen’in ölmek üzere olduğunu zanneder. Evlilik Hakkında Her Şey 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Azra, Yıldırım’la sevgili mi oluyor?

Salı Dizileri 2021

Azra Yıldırım’la Sevgili Mi Oluyor?

Evlilik Hakkında Her Şey 14. bölüm 1. fragmanında; Güneş’in kına gecesi oluyor. Ablaları Güneş’i çok duygulandırıyor. Azra, Sergen’i doktora götürüyor. Sergen, hasta ve ölüyormuş gibi davranmaya devam ediyor. Yıldırım, Azra’ya Yıldırım’la evlendiği gün hala kendisine aşık olduğunu itiraf etmesini istiyor. Oda kabul ediyor ve ikili öpüşüyor. Miray ise, onları görüyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 14. bölüm 1. fragmanı…

 

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Ece, babasından ayrılmak istemiyor ve televizyonda izlediği Azra’nın ofisin bulup karşısına çıkar. Ondan, kendisini babasından ayrılmaması için yardım etmesini ister. Azra, önce Hızır’ı dinler. Defne, Ece’yi doğurduğu gün onu babasına bırakıp gitmiştir. Ama yıllar sonra kızını almak için dava açmıştır.

Erman, Azra’yı yanına çağırır ve daha önce böyle bir davaya baktığını ama kaybettiğini söyler. Hızır, onların konuşmalarını duyup kızını da alıp hemen oradan ayrılır. Azra, Hızır’ı bulmak için çok uğraşır. En sonunda çalıştığı iş yerini bulur. Onunla birlikte evine gitmek için yola çıkar.

Bu arada Defne, avukatıyla birlikte Ece’yi zorla alıp götürmeye çalışır. Azra, araya girip Defne’nin avukatına onların böyle bir hakları olmadığını kendisinin Hızır’ın avukatı olduğunu söyler. Avukat, Azra’nın ismini duyunca Defne’yi de alıp gider.

Ural, Sanem’e bir sürpriz yemek hazırlar. Sanem, Ural’ın kendisine evlenme teklifi edeceğini düşünüp heyecanlanır. Ama Ural’ın, Almanya’dan büyük bir teklif aldığını ondan kendisiyle oraya gelmesini istediğini öğrenir. Sanem, Ural’a ne cevap vereceğini bilemez.

Güneş, evlilik hazırlıklarına başlar. Nursen, kocasından habersiz Güneş’in gelinlik provasına gider. Zafer, onun peşinden gelip fenalaşır. Nursen, kocasının kalp krizi değil gaz sıkışması geçirdiğini öğrenir. Zaten araları bozuk olan Nursen, Zafer’den boşanmak ister.

Çolpan, Nursen’in avukatlığını üstlenince Zafer’de Neyran’ı arayıp ondan avukatı olmasını ister. Azra ile Yıldırım, yakınlaşmaya başlar. Faruk, eve torunlarını sevmeye geldiğinde Sergen’e çok hasta olduğunu anlatır. Sergen, ona yardım etmek için tahlil sonuçlarını bir doktor arkadaşına gönderir.

Azra, Yıldırım ile eve gelir. Sergen’in telefonu çalınca ondan telefonu açmasını ister. Doktorun söylediklerini duyunca Azra, Sergen’in çok hasta olduğunu zannedip ona sarılır. Sergen, bu fırsatı değerlendirip çok hasta olduğunu kabul eder. Yıldırım onları sarılmış bir vaziyette görünce evden çıkıp gider.

Evlilik Hakkında Her Şey 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sergen Azra’yı Kandırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler