Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sergen Azra'yı Kandırıyor!

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sergen Azra’yı Kandırıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ece, doğduğu gün kendisini terk eden annesinin kendisini babasından koparmak istediğini öğrenince Azra’yı bulup ondan yardım istiyor. Azra, Ece’ye yardım etmeyi kabul ediyor. Faruk, ölmek üzere olduğunu Sergen’e söylüyor. Sergen, ona yardım etmek için tanıdığı bir doktordan yardım istiyor. Azra, Sergen’in ölmek üzere olduğunu zannediyor. Sergen, durumu bozmuyor ve Azra’yı ölmek üzere olduğu konusunda kandırıyor.

Salı Dizileri 2021

Sergen Azra’yı Kandırıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ece, babasından ayrılmak istemiyor ve televizyonda izlediği Azra’nın ofisin bulup karşısına çıkıyor. Ondan, kendisini babasından ayrılmaması için yardım etmesini istiyor. Azra, önce Hızır’ı dinliyor. Defne, Ece’yi doğurduğu gün onu babasına bırakıp gitmiştir. Ama yıllar sonra kızını almak için dava açmıştır.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Erman, Azra’yı yanına çağırıyor ve daha önce böyle bir davaya baktığını ama kaybettiğini söylüyor. Hızır, onların konuşmalarını duyup kızını da alıp hemen oradan ayrılıyor. Azra, Hızır’ı bulmak için çok uğraşıyor. En sonunda çalıştığı iş yerini buluyor. Onunla birlikte evine gitmek için yola çıkıyor.

Bu arada Defne, avukatıyla birlikte Ece’yi zorla alıp götürmeye çalışıyor. Azra, araya girip Defne’nin avukatına onların böyle bir hakları olmadığını kendisinin Hızır’ın avukatı olduğunu söylüyor. Avukat, Azra’nın ismini duyunca Defne’yi de alıp gidiyor.

Ural, Sanem’e bir sürpriz yemek hazırlıyor. Sanem, Ural’ın kendisine evlenme teklifi edeceğini düşünüp heyecanlanıyor. Ama Ural’ın, Almanya’dan büyük bir teklif aldığını ondan kendisiyle oraya gelmesini istediğini öğreniyor. Sanem, Ural’a ne cevap vereceğini bilemiyor.

Güneş, evlilik hazırlıklarına başlıyor. Nursen, kocasından habersiz Güneş’in gelinlik provasına gidiyor. Zafer, onun peşinden gelip fenalaşıyor. Nursen, kocasının kalp krizi değil gaz sıkışması geçirdiğini öğreniyor. Zaten araları bozuk olan Nursen, Zafer’den boşanmak istiyor.

Çolpan, Nursen’in avukatlığını üstlenince Zafer’de Neyran’ı arayıp ondan avukatı olmasını istiyor. Azra ile Yıldırım, yakınlaşmaya başlıyor. Faruk, eve torunlarını sevmeye geldiğinde Sergen’e çok hasta olduğunu anlatıyor. Sergen, ona yardım etmek için tahlil sonuçlarını bir doktor arkadaşına gönderiyor.

Azra, Yıldırım ile eve geliyor. Sergen’in telefonu çalınca ondan telefonu açmasını istiyor. Doktorun söylediklerini duyunca Azra, Sergen’in çok hasta olduğunu zannedip ona sarılıyor. Sergen, bu fırsatı değerlendirip çok hasta olduğunu kabul ediyor. Yıldırım onları sarılmış bir vaziyette görünce evden çıkıp gidiyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Defne’nin Yardımına…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler