Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 57. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sinan Pembe'den Vazgeçmiyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 57. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sinan Pembe’den Vazgeçmiyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 57. yeni bölümüyle 24 aralık cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Keklik’in bir kardeşi olduğun, annesinin Bayram’dan pavyona dönmesi gerektiğini sakladığını ve durumu öğrenen Bayram’ın oğlunu alıp kaçarken Şeref’in merdivenlerden nasıl düştüğünü anlatır. Dara, kardeşinin son günlerini anlatır. Pembe, ilk kocasının nasıl öldüğünü anlatır. Kırmızı Oda 57. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sinan, Pembe’den vazgeçmiyor.

Cuma Dizileri 2021

Sinan Pembe’den Vazgeçmiyor!

Kırmızı oda 57. bölüm 1. fragmanında; Dara, içindeki umutsuzluktan kurtulmaya başlıyor. Firuzan, pavyona geri dönüyor ancak patronu onun sadece şarkı söyleyerek kendisine olan borcunu ödeyemeyeceğini söylüyor. Daha sonra Firuzan, vuruluyor. Pembe’nin annesi Bünyamin’in asıl amacını anlayıp ona satırla saldırıyor. Sinan, Pembe’den vazgeçmiyor ve onun kapısını çalıyor. Pembe, Sinan’ı karşısında görünce çok mutlu oluyor.

İşte Kırmızı Oda 57. bölüm 1. fragmanı…

KIRMIZI ODA 56. BÖLÜM ÖZETİ!

Kliniğe ilk olarak Keklik gelir. Keklik, annesinin Bayram’la evlendiğini ve bir kardeşinin olduğunu anlatır. Firuzan, Bayram’la birlikte yaşamaya başlar. Hamile olduğunu öğrenince Bayram Firuzan’la resim nikahla evlenir. Keklik, kardeşini çok kıskanır. Hatta onu öldürmek dahi ister. Ama yapamaz.

Firuzan, pavyona bebek biraz büyüyünce geri dönmesi gerektiğini Bayram’a anlatamaz. Bayram durumu öğrenince Firuzan’la birlikte başka şehre kaçmak ister. Ama onlar hazırlanırken Firuzan’ın patronu gelip onlara engel olur. Bayram’ı adamlarına dövdürüp Firuzan’ı alıp pavyona götürür.

Ertesi gün Bayram, erkenden kalkıp Şeref’i alıp gider. Keklik, onu görüp annesine haber verir. Firuzan, Bayram’ın peşinden koşup ondan bebeğini almak ister. İkili tartışırken Şeref’in olduğu bebek arabası merdivenlerden aşağı yuvarlanır. Şeref, o kazadan sağ kurtulur. Ancak, sakat kalır.

Daha sonra kliniğe Pembe gelir. Pembe, Deli Göz İsmail’le apar topar evlendirildiğini anlatmaya başlar. Gerçekten deli olan İsmail, ilk günden Pembe’ye işkence yapmaya başlar. Onun pencereden kafasını bile uzatmasını engeller. Üzerinden kapıyı kilitleyip işe gider.

Pembe, annesiyle babasının eve yemeğe geldiklerinde annesine, kendisini İsmail’in elinden kurtarmalarını, onun gerçekten deli olduğunu söyler. Annesi, Pembe’den idare etmesini ister. İsmail’in davranışlarından onlarda onun deli olduğunu anlar. Bir gün, komşu gelip Pembe’ye kocasının hastaneye kaldırıldığını, kahvede bir kavgaya karıştığını söyler.

Pembe, çilingirin gelmesiyle dışarı çıkabilir. İsmail, hastaneye götürülürken yolda ölür. Pembe, onun öldüğüne hiç üzülmez. Daha sonra Dara gelir. Dara, abisinin ölmeden önceki zamanlarını anlatır. Abisi öldükten sonra annesinin onu değil kendisini toprağa gömdüğünü anlatır.

Bir türlü annesiyle yakınlaşamayan Dara, hala neden annesinin kendisini sevmediğini anlamaya çalışır. Doktor hanım Dara’ya, ilaç yazar ve verdiği ilacı ondan düzenli kullanmasını ister.

Kırmızı Oda 57. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Pembe İlk Kocasının Nasıl Öldüğünü…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler